MetallicGR

Έως 92% έκπτωση σε games της Aspyr στο Steam

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Έως 92% έκπτωση σε games της Aspyr στο Steam]http://www.hwbox.gr/images/news_images/steam2.jpg[/NEWS_IMG] Αυτό το σαββατοκύριακο, η Aspyr γίνεται 20 και το γιορτάζει δίνοντας πολλούς τίτλους στους οποίους έχει δουλέψει με μεγάλη έκπτωση.

Η Aspyr είναι γενικότερα γνωστή για τα ports που έχει φέρει απο τη πλατφόρμα των Windows στα λειτουργικά συστήματα Linux και MacOS. Πολλοί τίτλοι αποτελούν γνωστά ονόματα άλλων studio και τα οποία θα τα δούμε στο steam sale αυτού του σαββατοκύριακου.

Συγκεκριμένα το Borderlands 2: Game of the Year Edition έρχεται με έκπτωση 75% με τιμή μόλις 11,24?, ενώ άλλοι αναγνωρισμένοι τίτλοι όπως Call of Duty Modern Warfare 3, Call of Duty 2, Black Ops, Modern Warfare 2, Civilization V έρχονται με τεράστιες εκπτώσεις για όλους! Η Complete Edition του τελευταίου αποτελεί και τη μεγαλύτερη ίσως προσφορά μιας και από την τιμή των 136,84? κοστίζει μόλις 11,26?!

aspyr20yr

[img_alt=Έως 92% έκπτωση σε games της Aspyr στο Steam]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums813-picture70018.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now