JC_Denton

Νέες πληροφορίες για την RV790 της ATi !

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/548a2f4ef1f197.jpg[/WRAPLEFT]Τα πρώτα δείγματα της νέας κάρτας γραφικών της AMD/ATi με την κωδική ονομασία RV790, που οι περισσότεροι αναμένουν να πάρει το όνομα της σειράς Radeon HD 49xx, ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους και λεπτομέρειες για αυτά βλέπουν το φως της επιφάνειας κάθε μέρα που περνάει.

Σήμερα σειρά έχει το Hardware-Infos, το οποίο μας πληροφορεί ότι οι μνήμες της νέας GPU είναι χρονισμένες σε μεγαλύτερη συχνότητα από ότι αυτές της RV770XT (Radeon HD 4870), της οποίας είναι στα 900 MHz GDDR5 (3.6 GHz QDR).

Έτσι, οι νέες πληροφορίες μιλάνε για 975 MHz (QDR 3.9 GHz), ενώ έκπληξη προξένησε και το γεγονός ότι οι μνήμες είχαν τον κωδικό IDGV1G-05A1F1C-40X, ο οποίος ανήκει στις GDDR5 μνήμες της Qimonda που έχουν ονομαστική ταχύτητα στο 1 GHz!

Σίγουρα τα νέα είναι αρκετά ενδιαφέροντα και μας κάνουν να περιμένουμε για ακόμα περισσότερες νέες αποκαλύψεις για τη νέα σειρά, με όλο και μεγαλύτερη αγωνία.

Link to comment
Share on other sites

Προς ΑΜD,

graphics division

Σας παρακαλώ, κυκλοφορήστε όσο το δυνατόν ταχύτερα τις νέες κάρτες γραφικών σας (πριν πτωχεύσει η μαμά AMD). Έχω απόλυτη ανάγκη να παίζω 1920x1200 όλα full και θέλω να δώσω μέχρι 250 ευρώπουλα.

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now