MetallicGR

HyperX CloudX Revolver headset: Gears of War edition!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=HyperX CloudX Revolver headset: Gears of War edition!]http://www.hwbox.gr/images/news_images/kingston2.jpg[/NEWS_IMG] Νέο set ακουστικών με την "υπογραφή" της δημοφιλούς σειράς παιχνιδιών Gears of War έρχεται για να συμπληρώσει της σειρά της HyperX.

Το τμήμα της Kingston Technology, HyperX ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα των νέων της ακουστικών, που είναι ειδικά σχεδιασμένα για FPS και ανοικτού περιβάλλοντος παιχνίδια προσφέροντας παράλληλα studio-grade ήχο. Τα ακουστικά επιτρέπουν στον παίκτη να συλλάβει τους ήχους των αντιπάλων του από αρκετά μακριά και με μεγαλύτερη ακρίβεια χάρη στα μεγάφωνα των 50mm με μαγνήτες νεοδυμίου. Η σχεδίαση παραμένει στα γνώριμα μονοπάτια των απλών Revolver με μεταλλικές λεπτομέρειες για μεγαλύτερη αντοχή και άνετα pads που δε κουράζουν.

Προς μεγάλη... έκπληξη, τα ακουστικά φέρουν ακροδέκτη 3.5mm και καλώδιο συνολικού μήκους 2 μέτρων για μεγαλύτερη ευελιξία και άνεση κίνησης. Σύμφωνα με τον Daniel Kelley, διευθυντή Marketinγ της HyperX, η εταιρία δούλεψε στενά με τις Microsoft και τη The Coalition και υπόσχεται τη καλύτερη εμπειρία gaming στο Gears of War! Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του δίνονται παρακάτω.

[img_alt=HyperX CloudX Revolver headset: Gears of War edition!]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums813-picture70033.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now