MetallicGR

Background playback στη νέα Beta του Chrome για Android

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Background playback στη νέα Beta του Chrome για Android]http://www.hwbox.gr/images/news_images/android.jpg[/NEWS_IMG] Λύση σε έναν από τους πιο γνωστούς περιορισμούς έρχεται να δώσει η νέα έκδοση του Chrome beta από τη Google.

Μια από τις σημαντικότερες αλλαγές που υπόσχεται η νέα έκδοση του Chrome 54 (beta) η οποία διατίθεται ήδη από το Google Play Store. Συγκεκριμένα προστέθηκε η επιλογή για background αναπαραγωγή μουσικής από ιστοτόπους όπως το YouTube σε minimized mode, έχοντας μάλιστα μια άλλη εφαρμογή στο προσκήνιο.

Το εν λόγω χαρακτηριστικό μπορεί να έχει ξεπεραστεί στο παρελθόν με διάφορους "εναλλακτικούς" τρόπους όπως με τροποποιημένη έκδοση του youtube.apk ή με κάποια εφαρμογή που παρακολουθεί τον αισθητήρα εγγύτητας όμως αυτός μοιάζει να είναι ο πιο απρόσκοπτος όσον αφορά τη λειτουργικότητα.

Το βίντεο παρακάτω ακολουθεί τη πλήρη διαδικασία που απαιτείται από τον χρήστη για την αξιοποίηση του χαρακτηριστικού:

[img_alt=Background playback στη νέα Beta του Chrome για Android]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums813-picture70044.jpg[/img_alt]

<iframe width="800" height="450" src="https://www.youtube.com/embed/kBGqNJHuXL8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now