MetallicGR

Η Samsung πουλά το μερίδιό της σε πολλές εταιρίες

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Samsung πουλά το μερίδιό της σε πολλές εταιρίες]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture35424.jpg[/NEWS_IMG] Οι μετα-Galaxy-Note-7 ημέρες που διανύουμε έχουν φέρει τη Samsung σε σχετικά "σφικτή" θέση και δήλωσε επίσημα πως πουλάει μετοχές από ορισμένες εταιρίες.

Ανά τα χρόνια και μετά από πολλές επιτυχημένες συσκευές, η Samsung "στραβοπάτησε" με τη κυκλοφορία του Galaxy Note 7, ενός ισχυρού smartphone το οποίο λόγω της προβληματικής του μπαταρίας, δημιούργησε πολλαπλά προβλήματα στην εταιρία τις πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας του αναγκάζοντάς την να το ανακαλέσει παγκοσμίως.

Αν και τα αίτια δεν είναι απαραίτητο να συνάδουν με το αποτυχημένο λανσάρισμα του smartphone, η Samsung ξεκίνησε να πουλά μετοχές από μερικές εταιρίες που είχε επενδύσει το τελευταίο και μη διάστημα, κυρίως για τον έλεγχο της αγοράς. Συγκεκριμένα, η εταιρία πουλά τις μετοχές της στη Seagate, τη Rambus, την ASML Holding NV και τέλος της Sharp, που ως έναν βαθμό θεωρούνται ανταγωνιστές της. Ο ακριβής αριθμός των χρημάτων που θα λάβει δεν είναι ακριβής, όμως λέγεται πως η κίνηση ίσως καλύψει τελείως τη "τρύπα" του (φημολογούμενου) $1 δις των ζημιών που αναμένονται από την ανάκληση του Note 7.

[img_alt=Η Samsung πουλά το μερίδιό της σε πολλές εταιρίες]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums813-picture70046.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now