MetallicGR

Στις 4 Οκτωβρίου αναμένεται το νέο smartphone της Google

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Στις 4 Οκτωβρίου αναμένεται το νέο smartphone της Google]http://www.hwbox.gr/images/news_images/google.jpg[/NEWS_IMG] Η Google δημοσίευσε ένα νέο teaser σχετικά με την αποκάλυψη ενός νέου handset στις 4 Οκτωβρίου και όλοι μιλούν για τα νέα Pixel (XL).

Εκτός του teaser που διακρίνεται το περίγραμμα της συσκευής, πρόσφατη διαρροή εμφανίζει τις δύο συσκευές της Google με εμφάνιση που θυμίζει αρκετά έντονα στο iPhone της Apple. Τα Pixel και Pixel XL αποτελούν τα smartphones που ουσιαστικά θα αντικαταστήσουν τη σειρά Nexus, γυρίζοντας σελίδα στην ιστορία της εταιρίας. Την ίδια στιγμή, τα developer-friendly χαρακτηριστικά θα παραμείνουν για να δελεάσουν το εν λόγω κοινό.

Τα τηλέφωνα θα είναι "made by Google" από πλευράς σχεδίασης και λοιπών χαρακτηριστικών, όμως θα κατασκευάζονται από την Ταϊβανέζικης HTC.

[img_alt=Στις 4 Οκτωβρίου αναμένεται το νέο smartphone της Google]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums813-picture70075.jpg[/img_alt]

<iframe width="800" height="469" src="https://www.youtube.com/embed/aNnCtmyujLA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now