MetallicGR

Battlefield 1: Οι απαιτήσεις συστήματος για το PC

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Battlefield 1: Οι απαιτήσεις συστήματος]http://www.hwbox.gr/images/news_images/fps3.jpg[/NEWS_IMG] Όσοι αναμένουν τον νέο τίτλο της DICE και της EA καλό είναι να ρίξουν μια ματιά στα επίσημα requirements του τίτλου για τη πλατφόρμα του PC!

Το παιχνίδι που αναμένεται από τη κοινότητα με μεγάλο ενδιαφέρον έχει ήδη συγκεντρώσει πολύ καλές κριτικές από την open beta που διεξήχθη πριν από λίγες ημέρες. Παρά τα μικρά προβλήματα που υπήρξαν στην αρχή με τους servers του παιχνιδιού, η beta ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία έχοντας συγκεντρώσει 13.2 εκατομμύρια παίκτες, ένας αριθμός που ξεπέρασε τις προσδοκίες της DICE.

Η εταιρία δημοσίευσε τα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχει το PC για την ομαλή αναπαραγωγή του τίτλου. Συγκεκριμένα απαιτείται κάποιον FX 6350 ή Core i5 6600K μαζί με 8GB RAM και μια Radeon HD 7850 ή GTX 660 κάρτα γραφικών και λειτουργικό σύστημα Windows 10. Μετά τα αρκετά τυπικά minimum requirements ακολουθεί η προτεινόμενη σύνθεση της DICE που θα πρέπει να αποτελείται είτε από έναν FX 8350 είτε από έναν Core i7 4790, 16GB RAM και κάρτες γραφικών RX 480 4GB ή GTX 1060 3GB. Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να υπάρχουν περίπου 50GB ελεύθερα στο μέσο εγκατάστασης.

[img_alt=Battlefield 1: Οι απαιτήσεις συστήματος]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums813-picture70078.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now