MetallicGR

Ο νέος Opera browser έρχεται με απεριόριστο και δωρεάν VPN!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Ο νέος Opera browser έρχεται με απεριόριστο και δωρεάν VPN]http://www.hwbox.gr/images/news_images/software.jpg[/NEWS_IMG] Γιατί η προστασία της ιδιωτικότητας είναι αρκετά σημαντική σύμφωνα με τους δημιουργούς της νέας έκδοσης του Opera browser.

Το χαρακτηριστικό VPN (virtual private network) βρίσκεται και επίσημα σε όλες τις πλατφόρμες που τρέχει ο δημοφιλής browser και θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα που έρχονται με τη νέα έκδοση. Οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν σε ένα ιδιωτικό δίκτυο το οποίο περιέχει πλήθος IP που οδηγούν σε διαφορετικά σημεία του κόσμου μεγιστοποιώντας την ανωνυμία στο διαδίκτυο.

Η δωρεάν υπηρεσία επιτρέπει τη χρήση πέντε σημείων ανά τον κόσμο ενώ κάτω από τον σχετικό διακόπτη βρίσκεται ένας μετρητής megabyte που μετρά τα δεδομένα που έχουν περάσει από το εν λόγω ιδιωτικό δίκτυο. Οι δημιουργοί του έχουν επίσης βελτιώσει το χαρακτηριστικό της εξοικονόμησης ενέργειας με τον σχετικό διακόπτη στην απέναντι πλευρά του interface.

[img_alt=Ο νέος Opera browser έρχεται με απεριόριστο και δωρεάν VPN]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums813-picture70097.jpg[/img_alt]

<iframe width="800" height="450" src="https://www.youtube.com/embed/0_Ik5ociync" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now