MetallicGR

1TB αποθηκευτικού χώρου σε μέγεθος SD Card από τη Western Digital!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=1TB αποθηκευτικού χώρου σε μέγεθος SD Card από τη Western Digital!]http://www.hwbox.gr/images/news_images/wd2.jpg[/NEWS_IMG] Η Western Digital βρίσκεται στην έκθεση Photokina στη Γερμανία και παρουσίασε μια πρωτότυπη κάρτα μνήμης με χωρητικότητα 1TB!

Για τους απαιτητικούς φωτογράφους που θέλουν απεριόριστο χώρο η Western Digital σε συνεργασία με τη SanDisk ίσως έχουν τη λύση και την έδειξαν στην έκθεση Photokina.

Η συγκεκριμένη είναι η πρώτη ουσιαστικά SD κάρτα μνήμης που εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες των 3D NAND τοποθετώντας 32 NAND dies το ένα επάνω στο άλλο για την επίτευξη ενός config 32 x 256Gbit φτάνοντας στον ιλιγγιώδη αριθμό του 1TB, ικανό να χωρέσει πολλές δεκάδες ώρες 4K υλικού εφόσον πρόκειται να χρησιμοποιηθεί σε high end μηχανές. Βέβαια με τη πρόοδο της τεχψνολογίας και τη συνεχή αύξηση της ποιότητας, τέτοιες κάρτες θα γίνουν mainstream σε λίγα χρόνια.

[img_alt=1TB αποθηκευτικού χώρου σε μέγεθος SD Card από τη SanDisk!]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums813-picture70099.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now