MetallicGR

KeyMission 360: Η entry level VR κάμερα της Nikon

Recommended Posts

Άλλη μια κάμερα προστίθεται στην οικογένεια προϊόντων της Nikon με πολλά χαρακτηριστικά που θα αγαπήσουν όσοι θέλουν να δημιουργήσουν VR περιεχόμενο όπως 360 φωτογραφίες/βίντεο.

Η KeyMission 360 αποτελεί το νέο δημιούργημα της γνωστής εταιρίας και παράλληλα ένα ενδιαφέρον εργαλείο για φωτογράφους και μη. Υποστηρίζει 360 εγγραφή βίντεο σε ανάλυση 4K και έρχεται με μικρό μέγεθος για να βρίσκεται κάθε στιγμή κοντά στον χρήστη, στα extreme sports του και σε κάθε εξόρμησή του! Η προτεινόμενη τιμή της φτάνει τα $500, ελαφρώς υψηλότερη από αυτή της Gear 360 της Samsung.

Παράλληλα παρέχει συνδεσιμότητα NFC, WiFi και Bluetooth ενώ είναι πλήρως αδιάβροχη καθιστώντας την ιδανική ακόμα και για το νερό - και ανθεκτική στις κακουχίες. Στις δύο πλατιές πλευρές της συναντάμε δύο αισθητήρες των 20 megapixel με electronic image stabilization. Μαζί με αυτή η Nikon λανσάρει και τις KeyMission 170 και KeyMission 80 με αισθητήρες 12 megapixels και όπως αντιλαμβανόμαστε τα χαρακτηριστικά τους απαιτούν μικρότερο ποσό για τη απόκτησή τους. Η KeyMission 360 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ενώ όσον αφορά τις μικρότερες εκδοχές της η Nikon δεν ανέφερε περισσότερα.

 

keymission360-front-right.jpg

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now