MetallicGR

Η AMD Radeon R9 Nano θα επανακυκλοφορήσει στη Server αγορά

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η AMD Radeon R9 Nano θα επανακυκλοφορήσει στη Server αγορά]http://www.hwbox.gr/images/news_images/amd1.jpg[/NEWS_IMG] Η μικρών διαστάσεων Fiji κάρτα που πλέον υπάρχει σε πολύ μικρές ποσότητες στη desktop αγορά θα μεταβεί σε αυτή των servers σε μερικές εβδομάδες.

Η νέα διαρροή αναφέρεται σε πιθανό re-launch της R9 Nano, μιας μικρής σε μέγεθος κάρτας γραφικών που κυκλοφόρησε αποκλειστικά για χρήστες με ITX συστήματα και έφερε τον πυρήνα Fiji της AMD, στην επαγγελματική αγορά. Η κάρτα θα μετονομαστεί για τον σκοπό αυτό σε Radeon Pro S9 Nano και σύμφωνα με τις πληροφορίες θα έχει αρκετά κοινά στοιχεία με την υπάρχουσα, εκτός ορισμένων εξαιρέσεων όπως ίσως τους χρονισμούς ή κάποια επιπλέον υποστήριξη σε hardware επίπεδο.

Το λανσάρισμα ενδέχεται να πραγματοποιηθεί εντός των επόμενων εβδομάδων, την ίδια στιγμή που η αρχιτεκτονική Fiji τείνει να λείπει από την αγορά κυρίως λόγω της μικρής διαθεσιμότητας που είχε εξ' αρχής.

[img_alt=Η AMD Radeon R9 Nano θα επανακυκλοφορήσει στη Server αγορά]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture48553.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now