MetallicGR

Η Microsoft αφαιρεί το upgrade πρόγραμμα από τα Windows

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Microsoft αφαιρεί το upgrade πρόγραμμα από τα Windows!]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft.jpg[/NEWS_IMG] Δύο μήνες μετά το πέρας της προσφοράς αναβάθμισης στο νέο λειτουργικό σύστημα η Microsoft αφαιρεί το πρόγραμμα από τις παλιότερες εκδόσεις, όμως πολλοί εξακολουθούν να... αναβαθμίζονται!

Χρήστες που τρέχουν Windows 7 και Windows 8.1 είχαν τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν μέχρι τις 29 Ιουλίου στο νέο OS της Microsoft, τα Windows 10. Δύο μήνες μετά το πέρας της προσφοράς υπάρχουν αναφορές πως η αναβάθμιση δύναται να πραγματοποιηθεί ακόμα με τη χρήση του κωδικού από τη παλιά εγκατάσταση, βέβαια όχι μέσα από αναβάθμιση εντός του παλιού λειτουργικού, αλλά με καθαρή εγκατάσταση από το μέσο εγκατάστασης. Η μέθοδος λειτουργεί μιας και μετά από την εγκατάσταση η έκδοση έχει συνδεθεί στο διαδίκτυο και έχει "πιστοποιηθεί" κανονικά για αυθεντική.

Σημειώνεται ότι η Microsoft είχε αναφέρει πως τα Windows 10 θα είναι η τελευταία μείζονος έκδοση του OS αφού στο μέλλον θα υπάρχουν μόνο αναβαθμίσεις στην επόμενη έκδοση, όπως γίνεται στη περίπτωση του macOS της Apple.

[img_alt=Η Microsoft αφαιρεί το upgrade πρόγραμμα από τα Windows!]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums813-picture70161.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now