MetallicGR

Η Yahoo θα επιβεβαιώσει ακόμη μια παραβίαση ασφαλείας

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Yahoo θα επιβεβαιώσει ακόμη μια παραβίαση ασφαλείας]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general4.jpg[/NEWS_IMG] Η εταιρία, μερικούς μόνο μήνες μετά από τη πρώτη ανακοίνωση περί security breach στους servers της ετοιμάζεται για ακόμη μια, μεγαλύτερων διαστάσεων.

Πηγές που μίλησαν με το Recode αναφέρουν πως αυτή τη φορά πρόκειται για "μεγάλη ζημιά", πιο μεγάλη και από αυτή που πραγματοποιήθηκε μερικούς μήνες πριν, όταν hackers υπέκλεψαν περίπου 200 εκατομμύρια λογαριασμούς email από την υπηρεσία και στη συνέχεια του πούλησαν στη μαύρη αγορά. Η Yahoo βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Verizon η οποία αναμένεται να την εξαγοράσει αυτή τη περίοδο, κάτι που ίσως επηρεάσει αρνητικά τη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

[img_alt=Η Yahoo θα επιβεβαιώσει ακόμη μια παραβίαση ασφαλείας]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums813-picture70173.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Έλεος ρε, με έχουν πρήξει να αλλάξω κωδικό τους τελευταίους μήνες κάθε φορά που κάνω Log in στο mail απο την πρώτη κι όλας επίθεση, δεν είχα αλλάξει και μετα απο μήνες είχε εξαφανιστεί το μήνυμα, να σου πάλι εμφανίστηκε πριν λίγες μέρες και ιδού η αιτία. Φακινγκ αματσιουρς.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now