MetallicGR

Η iOS 10.1 Beta εισάγει τη λειτουργία "Μποκέ" στο iPhone 7

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η iOS 10.1 Beta εισάγει τη λειτουργία "Μποκέ" στο iPhone 7]http://www.hwbox.gr/images/news_images/apple2.jpg[/NEWS_IMG] Μποκέ aka η φωτογραφία πορτρέτου έρχεται στη νέα beta του iOS 10 από την Apple ειδικά για το iPhone 7 Plus.

Οι Beta testers που επιθυμούν να λάβουν προεκδόσεις του "φορητού" λειτουργικού συστήματος θα χαρούν να μάθουν πως πλέον μπορούν να τραβήξουν φωτογραφίες σε portait mode, τονίζοντας το βάθος της σκηνής, ένας όρος που χρησιμοποιείται περισσότερο από φωτογράφους ανά τον κόσμο και ενσωματώνεται σε πολλές DSLR της αγοράς.

Η λειτουργία εκμεταλλεύεται τον δεύτερο φακό που φέρει το νέο iPhone 7 Plus όμως σύμφωνα με την Apple βρίσκεται ακόμα υπό ανάπτυξη και έτσι είναι πιθανό οι χρήστες της να εντοπίσουν bugs και άλλα προβλήματα. Το Mac Rumors έχει και αποκλειστικό hands on που μπορείτε να δείτε παρακάτω:

[img_alt=Η iOS 10.1 Beta εισάγει τη λειτουργία "Μποκέ" στο iPhone 7]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums813-picture70199.jpg[/img_alt]

<iframe width="800" height="450" src="https://www.youtube.com/embed/ygOnxrRV3Z4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now