gdp77

cheaters go to hell

Recommended Posts

Ok.... Ας ξεσπαθώσω για λίγο να φύγουν τα νεύρα.

Έχεις δώσει τα ωραία σου λεφτάκια και έχεις αγοράσει ένα παιχνίδι για το online του. Μπορεί να πέρασαν τα χρόνια και το παίζεις απλά casually, μπορει να μην έχεις λεφτά για αναβαθμίσεις κ.α., αλλά τέλος πάντων για κάποιον λόγο το παίζεις μια στο τόσο. Έχεις τόσο λίγο ελεύθερο χρόνο που το περισσότερο που μπορείς να παίξεις είναι μισή ώρα την εβδομάδα, έτσι για την ιδέα και μόνο ότι ξελαμπικάρεις από την καθημερινότητα. Και όταν πας να παίξεις γίνεται της π.........ς από cheats. Και δεν εννοώ cheats του τύπου "α πώς με σκότωσες έτσι, είσαι cheater". Εννοώ cheats που να μπαίνει ο άλλος, να κάνει kills από τη μία μεριά της πίστας στην άλλη διαπερνώντας όποιο εμπόδιο υπάρχει ενδιάμεσα, να πετάει συνεχώς c4 ή grenades, να κάνει 30-0 k:d σε 2-3 λεπτά και ό,τι άλλο ωραίο υπάρχει. Τελειώνει το παιχνίδι, προσπαθείς να ηρεμήσεις, κάνεις report (όπως και όλοι οι άλλοι οι παίκτες που συμμετείχαν) ελπίζοντας ότι ο συγκεκριμένος θα φάει ban. Μάταια όμως. Την άλλη βδομάδα τα ίδια, ξανά και ξανά και ξανά. Οι ίδιοι κάφροι. Ξανά και ξανά και ξανά. Κάποιοι από αυτούς έχουν και το θράσος να παραδέχονται ότι "δεν πρόκειται να φάω ban, γιατί κανένας δεν ασχολείται". Έχουμε και χαρακτηριστικούς ελληνάρες στο άθλημα όπως ο APOLLONIOS. Όποτε μπαίνω και παίζω με Έλληνες, κατά 60% θα συναντήσω apollonio. Βαριέμαι να βγαίνω και να περιμένω για με ξαναπετάξει το σύστημα στο ίδιο instance που παίζει ο apollonios, οπότε κάθομαι και απλά τον βρίζω για να περάσει η ώρα. Τα νεύρα γίνονται χειρότερα και αναρωτιέσαι γιατί το σύμπαν συνωμοτεί εναντίον σου, που σε 30 λεπτά παιχνιδιού τα 25 θα γίνονται εν μέσω hackfest. (btw apollonie αν το διαβάζεις fu).

Κάποια στιγμή συνειδητοποιείς ότι δεν φταίει ο κάθε apollonios, αλλά η κάθε activision που εσκεμμένα έχει παρατήσει τον έλεγχο για cheats, εσκεμμένα δεν κάνει ban αυτούς που έχουν χιλιάδες reports, απλά και μόνο για να σε αναγκάσει να αγοράσεις το καινούριο cod και σε 6-7-8 μήνες ξανά μανά τα ίδια.

Και πριν βγουν οι καλοθελητές να πουν ότι "κανείς δεν σου υποσχέθηκε life time support", ανταπαντώ ότι κανείς δεν μου είπε εγγράφως και το αντίθετο, όταν αγόραζα τον τίτλο. Και εν πάση περιπτώσει ας βγει ο εκδότης να ανακοινώσει ότι "παίζετε με δικιά σας ευθύνη γιατί εμείς δεν ασχολούμαστε άλλο". Όχι όμως, θα μείνεις με την ελπίδα κορόιδο πελάτη και θα στα σπάσω τα νεύρα γιατί υπάρχουν εκατομμύρια 16χρονα που θα αγοράσουν τον νέο μου τίτλο και μοιραία θα ακολουθήσεις και εσύ αν θες να βρίσκεις αντιπάλους να παίζεις έστω και μια φορά το μήνα.

Γι αυτό, πήρα 2 αποφάσεις:

1) Εφόσον λόγω οικονομικών δεν υπάρχει η δυνανατότητα αναβαθμίσεων για νέους τίτλους fps, από μένα τέλος τα fps και ας μου αρέσουν τόσο και ας με χαλαρώνουν. Και activision, FU

2) Θα το γυρίσω σε sc2 μια που όπως φαίνεται η blizzard είναι η μόνη εταιρεία που όσα χρόνια και αν περάσουν υποστηρίζει τους τίτλους της, έχει αυστηρότατο έλεγχο και σέβεται τον πελάτη. Δυστυχώς το sc2 εκτός από skills, θέλει και διάβασμα και practice (δεν ενδείκνυται για casual gaming) και η αλήθεια είναι ότι δεν με χαλαρώνει, αλλά εναλλακτικές δεν βλέπω. Απλά θα μπαίνω και θα τρώω bashing, αλλά τουλάχιστον δεν θα βρίζω και τη μισή ωρά που θα έχω τον χρόνο να παίξω μια φορά την εβδομάδα.

ΥΓ fu activision

ΥΓ2 ναι το fps στο οποίο αναφέρομαι είναι το mw3

Link to comment
Share on other sites

Μπορείς να παίξεις CS Global εκεί τα πράγματα είναι καλύτερα με τους cheaters. Έχει και εκεί αλλά εκτός του ότι μπορείς να βγεις και να μπεις αλλού, το παιχνίδι έχει περισσότερο έλεγχο. Εγώ είμαι ευχαριστημένος όσο παίζω χωρίς θέματα.

Link to comment
Share on other sites

Ok.... Ας ξεσπαθώσω για λίγο να φύγουν τα νεύρα.

Αχαχαχαχα κάνεις έτσι για παιχνίδι 2-3 χρονών ??? Εδώ εγώ έπαιζα το BF 1 ΒΕΤΑ (το ξαναγράφω για να το εμπεδώσετε, στο ΒΕΤΑ) πριν κάνα δυο εβδομάδες και ήταν ένα τυπακι που με σκότωνε με μια σφαίρα από οπουδήποτε και να ήμουν. Για να καταλάβεις την φρίκη, με σκοτώνει με μια σφαίρα με πυροβόλο όπλο και όχι sniper, βγαίνω σε αεροπλάνο και μόλις πέρασα κοντά του ενώ αυτός ήταν στο έδαφος με σκότωσε με μια σφαίρα πάλι με το ίδιο όπλο. Με σκότωσε 4-5 φόρες με το ίδιο όπλο με μια σφαίρα και από αποστάσεις πάνω από 50-80 μέτρα. Και όλα αυτά στο ΒΕΤΑ, να το χαίρεστε όσοι το αγοράσετε αλλά εγώ μετά από τόσα BF που έχω αγοράσει αυτό θα είναι το πρώτο που δεν πρόκειται να δουν δεκάρα.

Link to comment
Share on other sites

axaxaxaxaaxaxxaa Κλαιω αχαχαχαχ its the nature of the game m8

κριμα που τον πετυχενεις ολη την ωρα αλλα αχαχαχα

κατεβασε και κανα τσιτακι και αυτα την πλακα τους εχουν

Link to comment
Share on other sites

Χθες έπαιζα MW2 μέσω Steam και ομολογώ ότι ήταν μακράν από τις καλύτερες εμπειρίες. Είχα να παίξω καμια 3άρα χρόνια :hehe: Ίχνος cheater και οι περισσότεροι Έλληνες που βρίσω το παίζουν γιατί είναι "καθαρό" - ίσως επειδή πάλιωσε. Εκπλήσσομαι για το κανονικό MW3 πάντως, νόμιζα ότι μόνο σε prive networks γίνονταν τέτοια ή σε υπηρεσίες hamachi/tunngle.

Link to comment
Share on other sites

Παντού υπάρχουν ακόμα και στα νεότερα παιχνίδια, μάλιστα κάποιοι βρίζουν πολύ άσχημα, παίζω rainbow six siege πυροβολώ και ο άλλος μπαίνει μπροστά μου τρώει σφαίρα και βρίζει :hehe: μεγαλύτερο level βλακείας και από τον cheater..

Link to comment
Share on other sites

To MW3 μάλλον έχει τους περισσότερους cheaters από τη σειρά CoD. Άσε που είναι πολύ εύκολο να το πειράξεις και μόνος σου. Αυτό που πιάνει κάποιες φορές είναι να γράψεις σε αυτόν που τα φοράει, ότι γράφεις video στο youtube or twitch και πως θα στείλεις το βίντεο στη steam με cc σε αυτόν ή ότι θα σε αναγκάσει να του hackaρεις την ip του κλπ. Αν είναι πιτσιρίκια μερικές φορές ψαρώνουν και φεύγουν από το lobby. Έχουμε κάνει ωραίες πλάκες, σε σημείο που κάποιο hacker μας έγραψε ότι θα μας κάνει report :hehe::hehe::hehe:.

Πάντως σε αυτή τη σειρά το πιο ενοχλητικό είναι το aimbot και το God mode, δεν παλεύονται, τα υπόλοιπα wallhack, boosting etc κάπως παλεύονται γιατί αυτός που hackάρει συνήθως είναι και noobας. Βέβαια καμιά φορά μπορεί να συναντήσεις κανέναν ξηγημένο cheater που δίνει τις επιπλέον δυνατότητες σε όλους του παίχτες (όχι dedicated server) και τότε έχει πλάκα, αλλά υπάρχει η πιθανότητα να φας ban.

Σε κάθε περίπτωση cheaters go to hell και όταν χάνετε suck my d!ck :righton:

Link to comment
Share on other sites

On 9/25/2016 at 7:51 PM, X4K4 said:

axaxaxaxaaxaxxaa Κλαιω αχαχαχαχ its the nature of the game m8

κριμα που τον πετυχενεις ολη την ωρα αλλα αχαχαχα

κατεβασε και κανα τσιτακι και αυτα την πλακα τους εχουν

Φοβερη νοοτροπια. Μεταφραση:

Κατεβασε κανενα τσιτακι , επειδη κατεβαζουν οι αλλοι , ειναι φυσικο πραμα. Εχει την πλακα του να καταστρεφεις το παχνιδι επειδη στο καταστρεφει ενας βλαξ. Γινε και εσυ το ιδιο , ειναι στο χερι σου. 

Ειναι ενας απο τους λογους που με κουρασε το online (fps κυριως) gaming. 

Link to comment
Share on other sites

Έχει και τσάμπα, έχει και με $, ο,τι πληρώνεις παίρνεις :hehe:. Ο από πάνω έχω την εντύπωση πως παίζει με x22 (120$ ?), ενώ ο πιο πάνω (InUrFace) λέει ότι έχει δικό του cheat το οποίο νομίζω πως το δίνει τσάμπα (υπό προϋποθέσεις).

 

Βέβαια εκτός του ότι οι τύποι κλέβουν (έστω μόνο no recoil ή μόνο no spread ή μόνο radar ή μόνο wallhack), έχουμε παρατηρήσει ότι προκαλούν και lag με αποτέλεσμα να χαλάνε το game πολλαπλώς.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now