MetallicGR

'Προβλήματα' και στα νέα Galaxy Note 7 σύμφωνα με αναφορές!

Recommended Posts

[NEWS_IMG='Προβλήματα' και στα νέα Galaxy Note 7 σύμφωνα με αναφορές!]http://www.hwbox.gr/images/news_images/samsung4.jpg[/NEWS_IMG] Μπορεί τα smartphones της αντικατάστασης να μην εκρήγνυνται, όμως εξακολουθούν να υπερθερμαίνονται και να σταματούν αυτόματα να φορτίζουν δηλώνουν χρήστες στο διαδίκτυο.

Τα περιστατικά σύμφωνα με άρθρο της Wall Street Journal έχουν αναφερθεί μόνο στη Νότια Κορέα, κάτι που επιβεβαιώνει η Samsung. Το "καταραμένο" Galaxy Note 7 αναγκάζει τη Samsung να καθυστερήσει εκ νέου τις πωλήσεις ούτως ώστε να εντοπίσει και να εξαλείψει το πρόβλημα. Οι χρήστες της αντικατεστημένης συσκευής αναφέρουν επίσης χαμηλή αυτονομία και υπερθέρμανση κυρίως κατά τη φόρτιση και όταν το τηλέφωνο βρίσκεται σε λειτουργία.

Έτσι η Samsung θα πραγματοποιήσει άλλη μια απόπειρα τη 1η Οκτωβρίου.

[img_alt=Προβλήματα και στα νέα Galaxy Note 7 σύμφωνα με αναφορές!]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture69158.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Έτσι έτσι η κατάρα έπεσε πάνω τους αφού πήγαν να κοροϊδέψουν τον κόσμο με το ίδιο hw σε νέα τιμή!! Η apple που είναι αποδεδειγμένα σιχαμένη εταιρεία τουλάχιστον όταν σου δίνει νέο τηλ σου δίνει και νέο hw!! :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now