MetallicGR

Στη παραγωγή τα PS4 Pro & Nintendo NX από τη Foxconn

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Στη παραγωγή τα PS4 Pro & Nintendo NX από τη Foxconn]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture35423.jpg[/NEWS_IMG] Foxconn και Pegatron έχουν αναλάβει τη παραγωγή του Sony PlayStation 4 Pro ενώ η πρώτη ξεκινά παράλληλα και τη δοκιμαστική παραγωγή της επερχόμενης κονσόλας Nintendo NX.

Πηγές από την Ασία δηλώνουν πως Foxconn και Pegatron έχουν ξεκινήσει τη παραγωγή της νέας κονσόλας της Sony, PlayStation 4 Pro, η οποία αναμένεται να βρεθεί στα ράφια των καταστημάτων στις 10 Νοεμβρίου. Λέγεται πως το μερίδιο των δύο εταιριών σχετικά με τη παραγωγή είναι στο 30/70% αντίστοιχα σύμφωνα με τις πηγές του DigiTimes. Οι αποστολές θα αυξηθούν κατά τον Οκτώβριο, όταν και θα χρειαστεί η τροφοδοσία της αγοράς, ενώ θα κορυφωθεί προς το τέλος του έτους.

Παράλληλα, το DigiTimes αναφέρει πως η Foxconn θα είναι μια από τους μεγαλύτερους OEMs για τη κατασκευή του Nintendo NX, μαζί με τις Ιαπωνικές Misumi και Hosieden και σύμφωνα με τις πηγές του Ασιατικού ταμπλόιντ η παραγωγή δοκιμαστικών μονάδων έχει ξεκινήσει, τουλάχιστον στο πρώτο. Τέλος, η ετήσια παραγωγή Nintendo NX αναμένεται στα 9.5 με 10 εκατομμύρια μονάδες, όπως δηλώνουν και οι πηγές.

[img_alt=Στη παραγωγή τα PS4 Pro & Nintendo NX από τη Foxconn]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture69873.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now