MetallicGR

Η Apple ίσως επιστρέψει σε NVIDIA GPUs

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Apple ίσως επιστρέψει σε NVIDIA GPUs]http://www.hwbox.gr/images/news_images/apple2.jpg[/NEWS_IMG] Job listing αναφέρεται σε πιθανή εμφάνιση MacBook Pro στο άμεσο μέλλον με NVIDIA Pascal κάρτες γραφικών.

Η NVIDIA έχασε την Apple από τη λίστα των πελατών της το 2014 για τα iMac και στα μέσα του 2015 όσον αφορά τα MacBook Pro όμως φαίνεται πως στο μέλλον θα βρεθεί ξανά στο εσωτερικό των συστημάτων της, σύμφωνα με αίτηση ζήτησης εργασίας που ανάρτησε η NVIDIA. Το Bloomberg, το οποίο και εντόπισε την εν λόγω ανάρτηση αναφέρει πως στο κείμενο η NVIDIA ζητά ανθρώπους με εμπειρία σε συστήματα Mac, ζητώντας επί της ουσίας έναν Mac Software developer και έναν για: METAL compute and OpenCL software engineer – Mac.

Τις τελευταίες γενιές βλέπουμε την AMD να έχει κάνει δυναμική είσοδο στα συστήματα Mac ενώ σημειώνεται ότι πολλά από αυτά έρχονται και με ενσωματωμένα στον επεξεργαστή chip γραφικών για τις βασικές εργασίες απεικόνισης. Τέλος, η NVIDIA εστιάζει πλέον και σε άλλους τομείς εκτός των συστημάτων της Apple, όπως cloud computing, virtualizartion όμως σίγουρα η χρήση των δικών της GPU ξανά στα συστήματα της Apple θα αποτελέσει "χρήσιμο" έσοδο για την εταιρία.

[img_alt=Η Apple ίσως επιστρέψει σε NVIDIA GPUs]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums813-picture70249.jpg[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now