MetallicGR

Η Microsoft ανακοίνωσε Sandbox mode για τον Edge

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Microsoft ανακοίνωσε Sandbox mode για τον Edge]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft1a.jpg[/NEWS_IMG] Το νέο χαρακτηριστικό ασφαλείας "Windows Defender Application Guard" της Microsoft έρχεται για τον περιηγητή Edge.

Η ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε στο Ignite conference που παρευρίσκεται για αυτές τις ημέρες και στόχο έχει να προστατεύσει τους χρήστες από websites που προσπαθούν να βλάψουν τους τελικούς χρήστες που το επισκέπτονται. Η Microsoft από την επόμενη έκδοση των Windows 10 που θα βγει στο σχετικό μενού του Update θα περιλαμβάνει ορισμένες τεχνολογίες virtualization και θα ονομάζεται Windows Defender Application Guard.

Links που προέρχονται από email ή άλλες πηγές θα ανοίγουν μέσα από ένα αρκετά ελαφρύ virtual machine που περιλαμβάνει τον Edge καθώς και ότι dependency σε βιβλιοθήκες και άλλα σχετικά χρειάζεται για να τρέξει το website απρόσκοπτα. Έτσι οποιαδήποτε απειλή "παγιδεύεται" στο virtual machine και δεν μολύνει το υπόλοιπο σύστημα. Την ίδια στιγμή το πρόγραμμα ανιχνεύει την απειλή και την καθαρίζει μαζί με το virtual machine. Το πως θα λειτουργήσει αυτό στη πραγματικότητα μένει να το δούμε σε ερχόμενη έκδοση των Windows 10. Προς το παρόν υπάρχει το παρακάτω επεξηγηματικό βίντεο του feature.

<iframe width="800" height="450" src="https://www.youtube.com/embed/McP8ZGAInwI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

[img_alt=Η Microsoft ανακοίνωσε Sandbox mode για τον Edge]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums813-picture70260.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now