MetallicGR

Το Έξυπνο κουδούνι που χρειάζεται κάθε σπίτι!

Recommended Posts

Ένα νέο project βρίσκεται στον δημοφιλή ιστότοπο Kickstarter και σκοπός του να αντικαταστήσει το κλασικό κουδούνι της πόρτας!

Ένα από τα σημαντικά μειονεκτήματα ενός τυπικού κουδουνιού είναι η δυνατότητα να ενημερώσει τον κάτοικο για τον επισκέπτη που στέκεται στη εξώπορτα και ο οποίος ίσως να μην έρχεται πάντα με τις καλύτερες προθέσεις! Η εταιρία Ding είναι εδώ και στόχος της να λύσει δια παντός το συγκεκριμένο πρόβλημα με την είσοδο του Ding doorbell.

Το "έξυπνο" όπως αυτοαποκαλείται κουδούνι τοποθετείται σε περίοπτη θέση στην εξώπορτα και συνδέεται με το δίκτυο WiFi του σπιτιού. Ο χρήστης μπορεί στη συνέχεια μέσω της παρεχόμενης εφαρμογής για φορητές συσκευές να συνομιλήσει απευθείας με τον επισκέπτη μέσα από το smartphone, καθυστερώντας τον ή απλά μιλώντας του μέχρι να μπορέσει να ανοίξει τη πόρτα! Για την ώρα το project φαίνεται πως έχει πετύχει και με το παραπάνω αφού έχει συγκεντρώσει τα διπλάσια από τον αρχικό στόχο των 50.000 δολαρίων με τρεις μέρες να απομένουν για την ολοκλήρωση του funding. 

 

7b394c3e7e96a308442fa75ccc2e196b_original.jpg

 

ding-with-app-marble-800x533.jpg

 

07c5df6467db7e342b56f9b2e38a6523_original.jpg

 


Πηγή.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now