venisk

Logitech g900 chaos spectrum

Recommended Posts

Έχω να αγοράσω ασύρματο ποντίκι για το desktop μου ακριβώς 10 χρόνια, τελευταίο ήταν το σετ της microsoft 8000 πίσω στο 2006. Η διαφορά μέχρι και πριν λίγο καιρό με τα ενσύρματα ποντίκια ήταν τεράστια. Η logitech κατάφερε να φτιάξει το ίδιο ποντίκι με το g502 όμως χωρίς το καλώδιο που ήταν και ο λόγος για να προχωρήσω στην αγορά του, ίδιος αισθητηρας, βολικό στο χέρι, ελαφρύ και με πολύ καλή αυτονομία!

kun0fFT.jpg

0DV3hpk.jpg

DZU9L4F.jpg

KlFpdDa.jpg

MjCYPhh.jpg

cUaVYDl.jpg

Μετά από 2 εβδομάδες δεν μπορώ να καταλάβω πουθενά την διαφορά με ή χωρίς το καλώδιο, το καλό σε αυτό το ποντίκι είναι ότι γίνεται και ενσύρματο και ταυτόχρονα φορτίζει, μαζί στο τέλος του καλωδίου μπαίνει αυτός ο μικρός αντάπτορας για να είναι πολύ κοντά ο δέκτης.

Πριν το αγοράσω μιας και είχα το g502 είχα μεγάλη αμφιβολία για ένα πράγμα, αν με βολέψει το βάρος του, στο g502 άλλαζες τα βαρίδια και το έφερνες στα μέτρα σου εδώ όμως αυτό δεν γίνεται, τελικά ήταν θέμα συνήθεις μετά από 1-2 ώρες παιχνιδιού το συνήθισα.

Το ποντίκι φορτίζει σε 2 ώρες, για όσους το υποστηρίζει η μητρική τους φορτίζει και με κλειστό το pc. Δεν έχω μετρήσει ώρες αλλά το φορτίζω κάθε 5-6 μέρες στο 40%. Οπότε φαντάζομαι οτι ισχύει ότι γράφει η logitech για τις 30κάτι ώρες gameplay :)

Είναι πολύ ακριβό ποντίκι από Ελλάδα ή τιμή του είναι εξωφρενική έτσι το πήρα από amazon uk 50 ευρώ κάτω από εδώ στα 120 ευρώ με μεταφορικά.

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Εντάξει δεν λες και εξωφρενική την διαφορά τιμής με amazon, 70€ σιγά το πράγμα :hehe: 

Γ@μιστερό ποντίκι δε λέω, αλλά με χαλάει που είναι ασύρματο. Πάντα τα σιχαινόμουν, αν και λογικά τα πιο καινούρια θα κρατάνε περισσότερο. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Quote

Γ@μιστερό ποντίκι δε λέω, αλλά με χαλάει που είναι ασύρματο. Πάντα τα σιχαινόμουν, αν και λογικά τα πιο καινούρια θα κρατάνε περισσότερο. 

Κάνεις λάθος γιατί δεν έχεις παίξει, ξέρεις τι ευκολία είναι να μην σέρνεις το καλώδιο?..

Quote

Είχα δείξει αρκετό ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο ποντίκι, κυρίως γιατί είναι ασύρματο αλλά έχει πραγματικά χαμηλό lag.

Είχα και έχω ακόμα το g502..είναι σαν να έγινε θαύμα που δεν έχει το καλώδιο και επίσης είναι πολύ πιο βολικό στο κράτημα επειδή είναι ίσιο!!

Quote

Ωραίος @venisk, τι έγινε το ρίξαμε στις αγορές;

Ναι ναι...δεν το συνηθίζω.. :hehe:

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now