MetallicGR

Την επόμενη εβδομάδα κυκλοφορούν τα Apple AirPods

Recommended Posts

Τα AirPods άργησαν να βρουν τον δρόμο τους στην αγορά, όμως απ' ότι φαίνεται η Apple είναι έτοιμη και θα τα διαθέσει την επόμενη εβδομάδα.

Οι πληροφορίες για την ώρα δεν έχουν επιβεβαιωθεί από κάποια επίσημη πηγή και δη την Apple η οποία κρατάει τα χαρτιά της κλειστά. Τα ασύρματα ακουστικά AirPods αποκαλύφθηκαν μαζί με τα νέα iPhone 7 όμως η διαθεσιμότητά τους δεν έγινε άμεσα κάτι που η Apple δικαιολόγησε λέγοντας πως "χρειάζονται βελτιστοποίηση".  Τα ακουστικά επικοινωνούν με το νέο iPhone καθώς και με τα παλαιότερα μέσω του νέου W1 chip ενώ η διάρκεια της μπαταρίας υπόσχεται 5 ώρες συνεχούς ακρόασης. 

Η μέχρι στιγμής έγκυρη πηγή που επιβεβαιώνει τη κυκλοφορία των ακουστικών στις 18 ή 19 Νοεμβρίου είναι ο ευρωπαϊκός διανομέας Conrad. 

 

167.jpg

 

Πηγή.

Link to comment
Share on other sites

Δεν με χαλάνε τα ασύρματα ακουστικά γενικώς, άσχετα αν κάποιοι παραπονιούνται για χειρότερο ήχο. Αυτό που με χαλάει στα συγκεκριμένα είναι το πόσο προεξέχουν από κάτω, και θα έπρεπε να έχουν ένα είδους κορδόνι να τα πιάνει και τα δυο, τουλάχιστον να μην κινδυνεύεις να τα τα χάσεις. Νομίζω το τελευταίο υπάρχει και κάνει 10$.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now