MetallicGR

Σειρά από gadgets για τον audiophile λανσάρει η RHA

Recommended Posts

Όσοι ηχόφιλοι της παρέας ίσως ήδη γνωρίζουν για το έργο της RHA η οποία μόλις παρουσίασε φορητά DACs για χρήση σε smartphones!

Η εταιρία λανσάρει μια σειρά από αρκετά χρήσιμα gadgets/αξεσουάρ από τη μακρινή Σιγκαπούρη. Συγκεκριμένα, εισάγει επίσημα νέα in ear ακουστικά καθώς και τον DACAMP Headphone Amplifier, ενός ενισχυτή AB τύπου που ενσωματώνει equalizer καθώς και το τσιπ ES9018K2M DAC, ενώ σημαντικό feature του είναι η παραμετροποίηση που μπορεί να υποστεί ο ήχος, προτού φτάσει στα αφτιά του χρήστη κάτι που έχει αντίκτυπο και στην αυτονομία της συσκευής.

Το παραπάνω gadget συνοδεύεται και από δύο νέα ζευγάρια in ear ακουστικών, τα CL1 Ceramic καθώς και τα CL750 Headphone τα οποία προσφέρουν υψηλή πιστότητα ήχου, έως και τα 45kHz, τα οποία φυσικά δε μπορούμε να απολαύσουν μιας και δε τα ακούμε! Τα ακουστικά κατασκευάζονται ειδικά για χρήση με ενισχυτές λόγω της αντίστασης των 150Ω, ενώ η σχεδίασή τους είναι αρκετά ξεχωριστή και δε συναντάνται εύκολα στην αγορά. Οι προτεινόμενες τιμές των τριών προϊόντων ανέρχονται σε: ~587€, ~556€ και ~163€ αντίστοιχα. 

 

190 (3).jpg

 

190 (1).jpg

 

190 (2).jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now