MetallicGR

Η Alienware προμηνύει το τέλος των Steam Machines

Recommended Posts

Εκπρόσωπος της εταιρίας σε συνέντευξή του με το περιοδικό PC Gamer δήλωσε πως η αγορά έχει εξελιχθεί και δε χρειάζεται πλέον τη συγκεκριμένη πλατφόρμα.

Πιο ειδικά, ο Frank Azor, συνιδρυτής της Alienware και πλέον αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της εταιρίας δήλωσε πως τα Windows 10 της Microsoft βελτιώθηκαν αρκετά ενώ αποτελούν πλέον μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες για gaming, κάτι που επιβεβαιώνεται και μέσα από το ίδιο το Steam. Η Valve επιχείρησε πριν μερικά χρόνια τη προώθηση συστημάτων που έτρεχαν την Linux έκδοση SteamOS κυρίως για να δώσουν κίνητρο σε κατασκευαστές για τη δημιουργία αντίστοιχων για το σαλόνι. 

Αρκετοί κατασκευαστές ακολούθησαν όμως το trend χάθηκε γρήγορα όταν οι ίδιοι κατασκευαστές αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν και εκδόσεις με Windows, οι οποίες επικάλυψαν την αγορά του SteamOS. Ο Azor της Alienware μίλησε για τη μικρή απήχηση των Windows 8 και πως αυτά στην ουσία απομάκρυναν τους gamers από τη χρήση τους, κάτι που τροφοδότησε τη γέννηση των Steam machines. Συνέχισε λέγοντας πως "τα Windows 10 αποτελούν τη διορθωμένη εκδοχή των Windows 8", ενώ φαίνεται πως "έλαβε το μάθημά της". 

 

219.jpg

 

 

 

Πηγή.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now