MetallicGR

Χαμηλές οι πωλήσεις του Watch Dogs 2

Recommended Posts

Οι πωλήσεις του παιχνιδιού βρίσκονται 80% χαμηλότερα και από αυτές του πρώτου τίτλου κάτι που δείχνει τη δυσπιστία του κοινού.

Τα παραπάνω άρχισαν να διακρίνονται όταν είδαμε το παιχνίδι να δίνεται μαζί με κάρτες γραφικών της NVIDIA, η οποία είναι και από του βασικούς υποστηρικτές του project. Πριν από λίγες ώρες μάλιστα η NVIDIA ανάρτησε στο YouTube ένα βίντεο σχετικά με το GameWorks που είναι ενσωματωμένο στο παιχνίδι και βελτιώσει τη ποιότητα των εφέ σε hardware της παραπάνω εταιρίας.

Παράλληλα, το Watch Dogs 2 δεν είναι το μόνο triple-A game που βλέπει χαμηλές πωλήσεις αφού τα Dishonored 2, Titanfall 2 είναι επίσης από αυτά που συμπληρώνουν τη "λίστα". Το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε από την αρχή ως αυτό που θα έπρεπε να είχε κυκλοφορήσει η Ubisoft το 2014. 

 

316.jpg

 

Πηγή.

Link to comment
Share on other sites

Το πάθημα να γίνει μάθημα για την Ubi, για το υπερ-hype που δημιουργούσε στα παιχνίδια της. 

Φαντάζομαι πάντως πως είναι νωρίς για να κρίνουμε για πωλήσεις, αλλά σε όλο αυτό συμπεριλαμβάνονταν και τα pre-orders τα οποία -επιτέλους- ο κόσμος αντέδρασε. Περιμένουν οι περισσότεροι να μάθουν αν είναι όντως καλό (που όντως φαίνεται να είναι) για να αποφασίσουν αν θα το πάρουν.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now