MetallicGR

Gaming Προσφορές εν όψει Black Friday!

Recommended Posts

Μεγάλα gaming studios προσφέρουν τους τίτλους τους με γενναίες εκπτώσεις λόγω της "Μαύρης Παρασκευής".

Μια μέρα μετά το Thanksgiving, την ημέρα δηλαδή των ευχαριστιών που γιορτάζεται... κυρίως στις ΗΠΑ, έρχεται η Black Friday. Η συγκεκριμένη ημέρα σηματοδοτεί την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκπτώσεων. Το έθιμο βέβαια έχει περάσει και σε άλλες περιοχές του κόσμου κυρίως επειδή δίνει κίνητρο σε αλυσίδες καταστημάτων να προωθήσουν τα προϊόντα τους σε χαμηλότερες τιμές. 

Οι εκπτώσεις επισκέπτονται και τον χώρο του gaming και το Origin της EA προσφέρει εκπτώσεις σε πολλούς τίτλους, ακόμη και ολοκαίνουριους όπως τα Battlefield 1, Titanfall 2 φτάνοντας μέχρι και το 75%! Αντίστοιχα, η CD Project RED, δημιουργός της σειράς παιχνιδιών Witcher, δίνει το τρίτο μέρος της σειράς και τα expansions του μέχρι και 40% κάτω από τις αρχικές τιμές. 

 

324.jpg

 

Πηγή.

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Και νόμιζα ότι θα διαβάσω για προσφορές σε gaming psu και gaming cases...το titanfall δεν αξίζει ούτε δωρεάν πρέπει να σε πληρώσουν για να χάσεις το χρόνο σου :hehe:

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Την Παρασκευή το βράδυ κατά τις 2:30 μπήκα στο cdkeys.com και είχε 10' αναμονή για την είσοδο στο site, λόγω μεγάλης επισκεψιμότητας (όπως έγραφε). Btw πήρα το IW Digital Legacy Edition (+MW remastered) 36 euro αντί 60 στη Steam. Αυτή τη θεωρώ προσφορά.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now