MetallicGR

Φήμη: Η AMD Radeon RX 490 ίσως αποκαλυφθεί τον Δεκέμβριο!

Recommended Posts

Νέες φήμες έρχονται στο φως σχετικά με μια επερχόμενη κάρτα γραφικών της AMD, η οποία ίσως κατασκευάζεται με βάση την αρχιτεκτονική Vega.

Οι πηγές που επικαλείται το WCCFTech είναι άγνωστες και έτσι δε μπορούμε να επιβεβαιώσουμε την αξιοπιστία τους όμως αξίζει να τις αναφέρουμε. Συγκεκριμένα, η φήμη δηλώνει πως η Radeon RX 490 θα ανακοινωθεί κάποια στιγμή μέσα στον Δεκέμβριο και αν και δε γνωρίζουμε καν τι chip θα κρύβεται από κάτω, οι πηγές μιλούν για κάποια διπύρηνη Polaris 10 GPU ή κάποια από την επερχόμενη αρχιτεκτονική, ονόματι Vega με τον αντίστοιχο high end πυρήνα Vega 10. 

Το WCCFTech συνεχίζει το... παιχνίδι λέγοντας πως τον Δεκέμβριο δε θα δούμε μόνο μια απλή παρουσίαση, αλλά και τη ταυτόχρονη κυκλοφορία της κάρτας στην αγορά κάτι που αυξάνει περαιτέρω τα επίπεδα... δυσπιστίας, κυρίως με βάση τα οποία περιμένουμε από τα "επίσημα στόματα" που σχετίζονται με το θέμα. Η RX 490 βρίσκεται σίγουρα στο lineup της εταιρίας καθώς από τη κυκλοφορία της RX 480 είχαμε δει στο επίσημο site της AMD να εμφανίζεται χωρίς όμως να δείχνει περισσότερες πληροφορίες. 

 

 

329.jpg

 

 

Πηγή.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now