MetallicGR

FSP Twins PSU: Για τον server που κρύβετε σπίτι σας!

Recommended Posts

Ένα ζευγάρι redundant τροφοδοτικά λανσάρει η γνωστή από το χώρο FSP που προορίζεται για servers κάθε χρήσης αποκλειστικά για τη consumer αγορά!

Ένα σημαντικό στοιχείων των servers, είτε οικιακών είτε όσων βρίσκονται σε επιχειρήσεις, είναι η δυνατότητα να μένουν ανοικτά ακόμη και όταν η τάση του ηλεκτρικού δικτύου μειωθεί ή πέσει τελείως. Έτσι ο διαχειριστής μπορεί να σώσει τη δουλειά και να κλείσει αποτελεσματικά το σύστημα. Το σύστημα της FSP αποκαλείται Twins και περιλαμβάνει ένα κουτί με δύο τροφοδοτικά των 500W έκαστο, σε form factor που βρίσκεται στα όρια των τυπικών ATX τροφοδοτικών. Έτσι τα τροφοδοτικά μπορούν να "χωρέσουν" σε ένα οποιοδήποτε PSU ATX compatible case (σχεδόν τα περισσότερα) και έχει μήκος 190mm ενώ είναι πλήρως hot swappable, κάτι που σημαίνει πως μπορούν να αλλάξουν όσο το σύστημα βρίσκεται σε λειτουργία. 

Η μονάδα (των δύο τροφοδοτικών) είναι πιστοποίησης 80 Plus Gold και διαθέτει και USB Header για σύνδεση στη μητρική και για χρήση του παρεχόμενου FSP Guardian software. Μέσα από την εφαρμογή παρουσιάζονται στον χρήστη λεπτομέρειες για την εκάστοτε τάση ενώ αποθηκεύει τα δεδομένα για 30 ημέρες δίνοντας έτσι έλεγχο σε βάθος. Από πλευράς καλωδίων υπάρχουν δύο 6+2 για PCIe συσκευές, έξι SATA καθώς και οι τυπικές συνδέσεις για μητρική και το EPS του επεξεργαστή. 

Φυσικά όπως και άλλα αντίστοιχα μοντέλα για server περιβάλλον, τα Twins έρχονται και με το ανάλογο κόστος και οι συγκεκριμένες μονάδες αγγίζουν τα $399 και $499 για την έκδοση των 700W που θα κυκλοφορήσει σε μελλοντική φάση.

 

Twins (0).jpg

 

Twins (5).jpg

 

Twins (3).jpg

 

specs.PNG

 

 

 

 

Πηγή.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now