MetallicGR

Υπάρχει ένας developer που αφήνει τη Denuvo!

Recommended Posts

Η Playdead, developer του παιχνιδιού Inside αφαιρεί τη προστασία Denuvo από τον τίτλο της, λίγο μετά την ανακοίνωση των Steam Autumn Sales!

Η δημιουργός του indie side-scroller παιχνιδιού Inside αφαίρεσε από το Inside τη προστασία Denuvo, μια από τις πιο γνωστές στον χώρο τα τελευταία χρόνια, και ένας σίγουρος "πονοκέφαλος" για τους απανταχού πειρατές. Η προστασία είναι αρκετά πιο ισχυρή από άλλα συστήματα DRM (προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων) όπως το SECUROM και αποτρέπει την αντιγραφή του παιχνιδιού. Παραδείγματα σχετικά με την ισχύ υπάρχουν αρκετά, όμως θα σταθούμε στο Just Cause 3, το οποίο εδώ και πάνω από ένα έτος δεν έχει ακόμη "υποκύψει" στα χέρια των πειρατών.

Η απόφαση της Playdead έρχεται προς μεγάλη έκπληξη όλων, ειδικών λίγες ώρες μετά την έναρξη των Φθινοπωρινών Εκπτώσεων που τρέχουν στη πλατφόρμα Steam όμως ίσως δικαιολογείται μιας και το Inside, το παιχνίδι που μέχρι πρότινος έφερε τη παραπάνω προστασία, έσπασε μόλις 6 εβδομάδες μετά τη κυκλοφορία του (κάποια στιγμή μέσα στον Αύγουστο).

 

341.jpg

 

 


Πηγή.

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now