MetallicGR

Η Ubisoft θέλει να προσφέρει cross-platform VR!

Recommended Posts

Η αναπαραγωγή των παιχνιδιών θα είναι παρόμοια - αν όχι ίδια - με κάθε headset της αγοράς και είναι ένας τομέα που η Ubisoft λέγεται πως εστιάζει το τελευταίο διάστημα.

Η εταιρία θέλει να λύσει ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα στον χώρο της εικονικής πραγματικότητας που δημιουργείται από τα πολλά μοντέλα που υπάρχουν διαθέσιμα. Πολλά από τα παιχνίδια που ενσωματώνουν VR, υποστηρίζουν κάποιο από τα διαθέσιμα VR headsets αφήνοντας εκτός συγκεκριμένους χρήστες. Παρ' όλο που η Ubisoft δε μπορεί να κάνει τους κατασκευαστές να συμφωνήσουν στη χρήση κοινών χαρακτηριστικών, μπορεί να κάνει τα παιχνίδια της συμβατά με κάθε ένα από αυτά, ή τοποθετώντας τα σε κατηγορίες. 

Την αρχή αναμένεται να κάνει το Eagle Flight το οποίο έρχεται σε HTC Vive, PlayStation VR και το Oculus Rift και έτσι θα υποστηρίζει cross-platform play. Το Game αποτελεί περισσότερο demo των τεχνολογιών που προσφέρει η εικονική πραγματικότητα κυκλοφορεί στις 20 Δεκεμβρίου

 

 

403 (1).jpg

 

403b (2).jpg

 

 

 

Πηγή.

 

Link to comment
Share on other sites

VR? Cross Platform? Ubisoft?
Σαν ανέκδοτο με τον Έλληνα, τον Ιταλό, και τον Γερμανό μου ακούγεται.
Ας λύσουν πρώτα τα προβλήματα με τους αξιολύπητους σερβερς που εχουν, και μετά ας κάνουν και κάτι άλλο μου θέλουν και Cross Platform τρομάρα τους.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now