MetallicGR

Ετοιμαστείτε γιατί σύντομα θα δούμε τον Samsung 850 Pro 4TB!

Recommended Posts

Η Samsung θα προσθέσει ένα νέο drive στη σειρά 850 Pro στις αρχές του νέου έτους, το οποίο θα φέρει την άπλετη χωρητικότητα των 4TB για τη consumer φυσικά αγορά!

Έχοντας ήδη στο lineup της ένα drive της σειράς 850 με 4TB (μιλάμε φυσικά για τον EVO), η Samsung ετοιμάζει και αντίστοιχο μοντέλο για τη Pro κατηγορία της ίδιας σειράς. Το ενδιαφέρον έγκειται στον τύπο NAND που χρησιμοποιούν οι EVO/Pro, με τον πρώτο να φέρει Triple Level Cell (τρία bit ανά κελί) σε αντίθεση με το Multi level cell του Pro που μπορεί να αποθηκεύσει δύο bit ανά cell. Στη δεύτερη περίπτωση, η δημιουργία ενός drive με μεγαλύτερη πυκνότητα είναι μια πιο δύσκολη υπόθεση, όμως η Samsung φαίνεται πως έλυσε το μυστήριο και θα αποκαλύψει στη CES 2017 έναν νέο 850 Pro 4TB στις μάζες.

Το drive αναμένεται να έχει υψηλότερες επιδόσεις από την παρόμοια EVO παραλλαγή του ενώ αναμένεται και πιο "ανθεκτικός" στο χρόνο. Η εταιρία "βλέπει" αντίστοιχα υψηλότερη ζήτηση στους SSD γι' αυτό και προσελκύει περισσότερους αγοραστές με νέα προϊόντα, τόσο στα χαμηλά όσο και στα ανώτερα στρώματα της αγοράς. 

 

3.jpg

 

 

Πηγή.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, MetallicGR said:

...όμως η Samsung φαίνεται πως έλυσε το μυστήριο...
 

 

 

Πηγή.

Αχ αυτοί οι επιστήμονες εκεί στην Samsung όλα τα μυστήρια έχουν λύσει, για παράδειγμα τα χαμηλά read/write στους evo, οι υψηλές θερμοκρασίες και το throttling στους m.2, τις εκρήξεις στα note 7, την αποκόλληση του κάδου στα πλυντήρια!!! :P

Προϊόν από samsung και με νέα τεχνολογία το αφήνεις να κυκλοφορήσει κάποιους μήνες στην αγορά και μετά αγοράζεις, ΚΑΝΟΝΑΣ!!!

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now