MetallicGR

Η Core Frozr L Ψύκτρα της MSI κυκλοφορεί!

Recommended Posts

Η MSI αποφάσισε να κυκλοφορήσει και επίσημα στην αγορά τη ψύκτρα Core Frozr L και εφοδιάζεται με τον βραβευμένο ανεμιστήρα MSI TORX που βρίσκουμε σε κάρτες γραφικών της.

Δυναμικό ξεκίνημα πραγματοποιεί η MSI στον χώρο της ψύξης λανσάροντας τη Core Frozr L ψύκτρα για επεξεργαστές. Η ψύκτρα είχε κάνει την εμφάνισή της στην περασμένη έκθεση Computex όμως όπως μας είχε ενημερώσει η εταιρία βρισκόταν σε "πρωτότυπο" στάδιο. Η Core Frozr L ενσωματώνει τον TORX Fan που έχει βραβευτεί για τις επιδόσεις του, ενσωματώνοντας blades που ωθούν τον αέρα προς όλες τις κατευθύνσεις για πιο αποδοτική ψύξη έχοντας παράλληλα προβλεπόμενη διάρκεια ζωής 150,000 ώρες.

Τα τέσσερα SuperPipes των 8 mm που συνδέουν τα fins με το χάλκινο baseplate προσφέρουν άφθονη επιφάνεια για επαφή με το IHS του επεξεργαστή βελτιώνοντας την απόδοση της ψύκτρας. Τα fins ενσωματώνουν επίσης τη τεχνολογία Airflow Control που αποσκοπούν στη καλύτερη μεταφορά της θερμότητας από τα heatpipes. Η MSI αναφέρει υποστήριξη με όλα τα σύγχρονα sockets τόσο για Intel όσο και για AMD συστήματα. Τέλος, η MSI δεν αναφέρθηκε στη τιμή της.

 

15 (2).jpg

 

15 (3).jpg

 

15 (4).jpg

 

15 (1).jpg

 

 

Πηγή.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ωραία φαίνεται, δείχνει αρκετά καλή κατασκευή και μαζεμένη, χωρίς σουξου μουξου...

Ελπίζω να μην τιμολογηθεί με γνώμονα το λογότυπο που φέρει πάνω της. :T:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now