MetallicGR

Moto Mods προσθέτουν επιπλέον λειτουργίες στο Moto Z

Recommended Posts

Το smartphone που κυκλοφόρησε στο τέλος του Ελληνικού καλοκαιριού θα λάβει πλήθος από πρόσθετα modules που θα επεκτείνουν τις λειτουργίες του σε σημαντικό βαθμό.

Η Motorola πραγματοποίησε ένα μικρό press event στο Chicago στο οποίο παρουσίασε μερικά από τα modules που θα κυκλοφορήσουν για τη νέα συσκευή της, Moto Z. Ανάμεσα σε αυτά που αποκαλύφθηκαν στεκόμαστε στο 5G modem που ετοιμάζει, το οποίο όπως και όλα τα συμβατά modules θα τρέχει μέσω της USB 3.1 του τηλεφώνου, ενώ όπως αναφέρει το bandwidth θα είναι αρκετό για να υποστηρίξει την ομαλή μεταφορά των δεδομένων σε "ταχύτητες 5G"!

Ο John Touvannas επεσήμανε επίσης πως θα υπάρξουν και πρόσθετα με e-ink οθόνες μέχρι και... baby monitors εκτός από κάμερες υψηλής ανάλυσης. Σημειώνεται δε, ότι η Motorola είναι από τις λίγες εταιρίες που βρήκαν επιτυχία στον συγκεκριμένο τομέα μιας και οι LG/Google με τα G6 και Project Ara δε κατάφεραν να προωθήσουν τις τεχνολογίες τους με αποδοτικό και επικερδή τρόπο. Η Motorola αναμένεται να κυκλοφορήσει ακόμη περισσότερα modules μέχρι και τα μέσα του 2017 ενώ έχει ήδη στη φαρέτρα της 7 - 5 από τα οποία είναι ήδη διαθέσιμα.

 

 

40 (1).jpg

 

40 (2).jpg

 

Πηγή.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now