MetallicGR

Old School is Best School Season 3 στο HWBOT!

Recommended Posts

Η νέα σεζόν του Old School is Best School ξεκινά και περιλαμβάνει hardware που βασίζεται στο Socket 771 της Intel ενώ επιτρέπεται και το "γνωστό" mod για 775 μητρικές!

Στις 15 Δεκεμβρίου οι overclockers της πλατφόρμας του HWBOT θα έχουν την ευκαιρία να βάλουν σε λειτουργία συστήματα του παρελθόντος. Αυτή τη φορά δεν έχουμε συστήματα από τις αρχές του 2000 ή λίγο πριν, αλλά πιο νέα σε ηλικία ενώ πολλά από αυτά ίσως βρίσκονται σε λειτουργία μέχρι και σήμερα! Ο διαγωνισμός χωρίζεται σε τρεις γύρους, ο πρώτος περιλαμβάνει benchmarks με τη πλατφόρμα Intel Socket 771 ενώ επισημαίνεται πως μπορούν να χρησιμοποιηθούν και μονταρισμένες Socket 775 μητρικές για μέγιστες επιδόσεις. 

Όσον αφορά τις κάρτες γραφικών, επιτρέπονται οι G96 based Quadro της NVIDIA ή παλιότερες σε τρία βασικά μετροπρογράμματα: Maxmen Read Bandwidth για το Stage 1, 3DMark06 στο Stage 2 και το 3DMark Vantage για το τρίτο και τελευταίο stage του διαγωνισμού. Σε κάθε περίπτωση, εκτός του screenshot απαιτείται και μια φωτογραφία του συστήματος. Σημειώνεται ότι ο διαγωνισμός θα τρέξει για έναν μήνα, από τις 15 Δεκεμβρίου έως και τις 15 Ιανουαρίου 2017.

 

 

55.jpg

 

 

 

Πηγή.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now