MetallicGR

Φήμη: Στο AMD New Horizon Event οι Πρώτες AM4 Μητρικές

Recommended Posts

Μερικές μόνο ημέρες μένουν για το event που ετοιμάζει η AMD το οποίο εκτός από μια εκ βαθέων ματιά στη νέα αρχιτεκτονική Zen, θα μας αποκαλύψει και τις πρώτες AM4 μητρικές της αγοράς!

Η νέα φήμη υποστηρίζει πως στο livestream που θα πραγματοποιηθεί (θα ενημερώσουμε την ίδια ημέρα - στις 13 Δεκεμβρίου) θα δούμε όχι μόνο περισσότερα στοιχεία για τους νέους επεξεργαστές της AMD, Zen αρχιτεκτονικής αλλά και τις πρώτες AM4 μητρικές των κατασκευαστών, οι οποίες είναι ήδη έτοιμες από πολλούς μεγάλους "παίκτες" της βιομηχανίας. Στο event λέγεται πως θα δούμε μητρικές με το X370 Chipset το οποίο είναι και το high end που θα συνοδέψει τους επεξεργαστές στην αγορά. 

Το chipset ενσωματώνει επίσης και δυνατότητες για overclocking, υποστήριξη CrossFire και SLI μέσω των PCIe τρίτης γενιάς ενώ επιπλέον controllers (USB 3.1 και το φρέσκο M.2 με NVMe support) θα βρίσκονται onboard. Επιπλέον δυνατότητες όπως overclocking των RAM θα είναι φυσικά παρούσες και θα ολοκληρώσουν τη νέα πλατφόρμα. Τέλος, λέγεται ότι η διαθεσιμότητα των CPUs θα πραγματοποιηθεί μια εβδομάδα μετά την αποκάλυψή τους στην επερχόμενη CES 2017!

 

 

63.jpg

 

 

Πηγή.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now