MetallicGR

Νέο BenQ 4K monitor αυστηρά για Φωτογράφους!

Recommended Posts

Η BenQ φέρνει στην αγορά την SW320, με πολλά αξιόλογα χαρακτηριστικά που θα κάνουν απανταχού φωτογράφους να ξερογλείφονται, και με διαγώνιο 31.5 λαχταριστές ίντσες!

Η εταιρία σπάει τη μονοτονία αποκαλύπτοντας ένα επαγγελματικού προσανατολισμού monitor στις 31.5 ίντσες με 4K ανάλυση αλλά και HDR δυνατότητα για πιο ζωντανά χρώματα! Με 99% κάλυψη του Adobe RGB και 100% sRGB καθώς και μερικών ακόμη προτύπων της βιομηχανίας, η νέα BenQ προσφέρει μοναδική αναπαράσταση των χρωμάτων, ιδανικά για επαγγελματίες όπως φωτογράφους. 

Το panel της μπορεί να αναπαραστήσει πραγματικό χρώμα βάθους 10-bit και αποτελεί μια από τις κορυφαίες οθόνες που έρχεται να προσφέρει στην αγορά η BenQ σύμφωνα και με τον Πρόεδρο της BenQ Conway Lee. Το UHD 3840 x 2160 pixel panel της υπόσχεται να καλύψει τις αυξανόμενες απαιτήσεις των επαγγελματιών φωτογράφων του χώρου. Παράλληλα η οθόνη ενσωματώνει USB 3.0 hub, θύρες HDMI 2.0a, DisplayPort / miniDisplayPort 1.4 ενώ υποστηρίζει και έξοδο Thunderbolt από Mac. Πληροφορίες για τη τιμή δε δίνονται όμως αναμένεται πάνω από $1000.

 

 

65 (1).jpg

 

65 (3).jpg

 

65 (2).jpg

 

65 (4).jpg

 

 

 

 

 

Πηγή.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now