MetallicGR

Η Huawei θα διπλασιάσει τη διάρκεια ζωής των Li-ion!

Recommended Posts

Η νέα τεχνολογία της εταιρίας εστιάζει στην μέγιστη αυτονομία των μπαταριών τύπου Li-ion κάτι που ενδεχομένως της αποφέρει μεγάλα κέρδη εφόσον αξιοποιηθεί σωστά. 

Όσο οι υπόλοιποι κατασκευαστές εστιάζουν φέρνοντας νέους και ταχύτερους επεξεργαστές στις συσκευές τους η Huawei ανακοίνωσε μια νέα τεχνολογία η οποία υπόσχεται διπλασιασμό στην αυτονομία των τυπικών Li-ion μπαταριών που συναντάμε στις περισσότερες φορητές συσκευές εκεί έξω. Η εταιρία ανακοίνωσε τη πρώτη graphene-assisted (υποβοηθούμενη από γραφένιο) μπαταρία Li-ion που μπορεί να αντέξει σε μεγαλύτερες θερμοκρασίες συγκρινόμενη με τις τωρινές Li-ion.

Επίσης, έχουν τη δυνατότητα να διαρκούν πολύ περισσότερο και σύμφωνα με την Huawei πάνω από το 70% της χωρητικότητας της μπαταρίας παρέμεινε ακόμη και μετά από 2000 επαναφορτίσεις σε μια θερμοκρασία 60 βαθμών. Η τεχνολογία λέγεται ότι θα βρεθεί σύντομα στην αγορά σε συνδυασμό με τη νέα τεχνολογία quick charge.

 

70.jpg

 

 

Πηγή.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Καλή κίνηση να στραφούνε σε σημεία που πονάνε τα τωρινά smartphones, παρά να ανεβάζουν ανούσια τους πυρήνες και τα megapixels στις κάμερες γμτ μάρκετινγκ τους μέσα.

Πλέον ακόμα και τα midlrange smartphones δίνουν καταπληκτική εμπειρία χρήσης και smoothila.

Θέλουμε καλύτερης ποιότητας υλικά, καλύτερα και ταχύτερα εσωτερικά nand flash, μεγαλύτερες μπαταρίες και ας είναι 2 χιλιοστά χοντρότερο το κιν στα @@ μας έτσι κι αλλιώς σε armor case θα μπει. :P

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now