MetallicGR

MasterCase Maker 5T: Με 'σπορ' look το νέο κουτί της Cooler Master

Recommended Posts

Η εταιρία προσθέτει μια νέα έκδοση του MasterCase Maker 5 η οποία χαρακτηρίζεται από το γράμμα "T" που σύμφωνα με την ίδια σημαίνει Turbo!

Η Gaming εμφάνιση πηγάζει από τις κόκκινες φυσικές λεπτομέρειες κάτι που αναμφίβολα κάνουν το κουτί πιο 'γρήγορο' από τις υπόλοιπες εκδόσεις του. Το εσωτερικό του είναι σχεδόν ίδιο με αυτό των υπόλοιπων εκδόσεων του MasterCase όμως εδώ ο modular χαρακτήρας συναντά το aggressive look της Turbo παραλλαγής. Νέο χαρακτηριστικό είναι και το βολικό χερούλι στη κορυφή του κουτιού που θυμίζει Trooper (ωπ, όχι αυτό - αλλά εκείνο) αλλά και τα δύο φιμέ παράθυρα σε κάθε πλευρά του case. 

Την ίδια στιγμή, η επεκτάσιμη λογική που προωθεί η Cooler Master συνεχίζει να είναι παρούσα και στο συγκεκριμένο κουτί με πλήθος επιπλέον modules και αξεσουάρ όπως fan controllers, πλαϊνά παράθυρα, περισσότερα drive bays αλλά και GPU holder που υποστηρίζει (κυριολεκτικά) τις βαριές κάρτες γραφικών και αποτρέπει τη κλίση τους κάτι στο οποίο φταίει η βαρύτητα. Στο εσωτερικό μπορούμε να τοποθετήσουμε μητρικές τύπου ATX, Micro-ATX, Mini-ITX. Το front panel αποτελείται από τέσσερις USB 3.0, Audio in/out, fan controller δύο θέσεων (lo - high) και πλήκτρο για έλεγχο του LED. 

 

http://www.coolermaster.com/case/mid-tower/mastercase-maker-5t/

72 (4).jpg

 

72 (5).jpg

 

72 (6).jpg

 

72 (1).jpg

 

72 (3).jpg

 

72 (2).jpg

 

 

Πηγή.

 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now