MetallicGR

RGB DDR4 Μνήμες και SSD από τη ZADAK511!

Recommended Posts

Με όνομα που θυμίζει φάρμακο, η ZADAK511 επανέρχεται στο προσκήνιο με νέες RGB DDR4 μνήμες και SSDs για όσους θέλουν ακόμη μια πολύχρωμη πηγή φωτός στο PC τους!

Είναι γνωστό και πρωτίστως εμφανές, πως η εποχή των RGB προϊόντων είναι η φετινή και υπάρχει πλήθος κατασκευαστών που φέρουν προϊόντα με αντίστοιχα LEDs. Η αρχή έγινε από τα περιφερειακά. Πληκτρολόγια, ποντίκια και ακουστικά άρχισαν να λαμβάνουν RGB LED κάτι που αρκετά γρήγορα επεκτάθηκε και στο Hardware πλην μερικών εξαιρέσεων (δεν υπάρχει σε επεξεργαστές αν και κάποιος το έχει ήδη σκεφτεί). Η ZADAK511 είναι από τους λίγους κατασκευαστές προϊόντων αποθήκευσης που ενσωματώνει RGB στις μνήμες και τους SSD της.

Η εταιρία έχει και ενεργή συνεργασία με το HWBOT και σήμερα λανσάρει τη σειρά Shield RGB που αποτελείται από μνήμες DDR4 και SATA III SSDs. Η ZADAK511 υπόσχεται έλεγχο των χρωμάτων των RAM χωρίς τη σύνδεση επιπλέον καλωδίων στο σύστημα μέσα από την εφαρμογή ZArsenal η οποία λειτουργεί και με τον SSD. Αν και για την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα ακριβή specs των παραπάνω υποσυστημάτων όμως εάν λάβουμε υπόψιν την ήδη υπάρχουσα σειρά Shield, ενδέχεται να δούμε μοντέλα με συχνότητες από 3000MHz έως και 4266MHz για την enthusiast πλατφόρμα. 

 

 

76.jpg

 


Πηγή.


 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now