MetallicGR

Xtreme Gaming περιφερειακά λανσάρει η GIGABYTE!

Recommended Posts

Περιφερειακά για κάθε gamer ανακοίνωσε η GIGABYTE - ανάμεσά τους και μια Gaming Καρέκλα η οποία δυστυχώς δε περιλαμβάνει RGB φωτισμό όμως έρχεται με εργονομικά μαξιλαράκια!

Η σειρά Xtreme Gaming της GIGABYTE επεκτείνεται με πλήθος προϊόντων για κάθε gamer! Μέσα από τη χθεσινή ανακοίνωσή της, γίνεται γνωστό πως η εταιρία θα κυκλοφορήσει έξι νέα προϊόντα που θα φέρουν την επωνυμία Xtreme Gaming και στόχο τους έχουν να βελτιώσουν τη Gaming εμπειρία των παικτών. Αρχικά, από το δελτίο τύπου της βλέπουμε το XK700 Mechanical Gaming Keyboard, ένα πληκτρολόγιο με frameless σχεδίαση και αλουμινένια - στιβαρή κατασκευή. Κύριο χαρακτηριστικό του είναι ο RGB φωτισμός του, το full N-key rollover και οι κόκκινοι μηχανικοί διακόπτες που φέρουν την υπογραφή της GIGABYTE. Το πληκτρολόγιο είναι επίσης προγραμματιζόμενο ενώ η μνήμη των 512KB μπορεί να γεμίσει με presets οποιουδήποτε macro συνδυασμού πλήκτρων. 

Σειρά έχουν τα XH300 Gaming Ακουστικά που υπόσχονται "σχεδόν αληθινή" εμπειρία gaming χάρη στα μεγάφωνα των 50mm τα οποία αναπαριστούν με μεγαλύτερη ακρίβεια το μπάσο. Η κατασκευή ενσωματώνει και μικρόφωνο με εύκαμπτο βραχίονα για τοποθέτηση σε βολικό σημείο. Παράλληλα η GIGABYTE αναφέρει την εργονομική σχεδίαση των ακουστικών που επιτρέπουν στους gamers αρκετές και κυρίως ακούραστες ώρες παιχνιδιού.

Τα περιφερειακά ολοκληρώνονται με τη XGC300 Gaming Chair, μια gaming καρέκλα η οποία έρχεται με το πορτοκαλί χρώμα της σειράς Xtreme Gaming και προσφέρει την απόλυτη άνεση σε ένα gaming session αλλά και σε καθημερινή χρήση. Η πλάτη της μπορεί να ανοίξει μέχρι και 180 μοίρες για παν ενδεχόμενο ενώ τα μαξιλαράκια υποστηρίζουν το κεφάλι και τη μέση στο χαμηλότερο σημείο της. 

 

 

83 (2).jpg

 

83 (1).jpg

 

20161128105857_big.jpg

 

 

 

 

 

Πηγή.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now