MetallicGR

Η Thermaltake προσθέτει tempered glass στο Core Χ31!

Recommended Posts

Νέα έκδοση του mid tower κουτιού ενσωματώνει πλέον και τεράστιο πλαϊνό παράθυρο για να θαυμάσουμε τον εσωτερικό κόσμο του και το πολύτιμό μας hardware!

Αρχικά για να μη δημιουργηθεί σύγχυση, να θυμίσουμε ότι και η απλή έκδοση περιλαμβάνει πλαϊνό παράθυρο όμως η νέα, διευρύνει το οπτικό πεδίο σε μεγάλο βαθμό και έτσι μπορούμε να επιδείξουμε καλύτερα το hardware στους φίλους μας! Οι συνολικές διαστάσεις (250 mm x 511 mm x 497 mm WxDxH)δεν εκπλήσσουν μιας και ακολουθούν αυτές του πρώτου μοντέλου, κάτι θετικό. 

Η Thermaltake αναφέρεται στην flexible σχεδίαση του εσωτερικού δίνοντας τη δυνατότητα στον χρήστη να αφαιρέσει/προσθέσει κατά βούληση επιπλέον δίσκους στα HDD/SSD brackets ενώ με τη πλήρη αφαίρεσή τους ο χρήστης μπορεί να εγκαταστήσει πλήρεις custom υδροψύξεις. Το κουτί υποστηρίζει ανεμιστήρες 140mm στο πίσω μέρος, δύο 200mm πάνω (ή 3x 140/120mm) έναν 200mm μπροστά ή δύο 140/120mm και δύο 140/120mm στο κάτω μέρος. Πληροφορίες έχουν ήδη αναρτηθεί στο site, όμως η Thermaltake δεν δημοσίευσε τη προτεινόμενη τιμή του (περί τα $130 εάν αναλογιστούμε τη τιμή του απλού).

 

98 (1).jpg

 

98 (2).jpg

 

98 (4).jpg

 

98 (3).jpg

 

 

Πηγή.

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now