MetallicGR

Η Jonsbo λανσάρει το VR2 Case για mATX συστήματα!

Recommended Posts

Ο γνωστός OEM με έδρα το Hong Kong παρουσίασε ένα νέο small form factor κουτί το οποίο έρχεται σε τρία χρώματα όπως κόκκινο - που ταιριάζει με την εποχή!

Η εταιρία έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστή στην Αμερική - όχι εμφανώς - διότι κατασκευάζει τα Rosewill που πωλούνται αποκλειστικά στο Newegg. Το VR2 έχει διαστάσεις που χωρούν μέχρι Micro ATX μητρικές καθώς και ITX ενώ το πλαϊνό tempered glass του ξεχωρίζει σε ολόκληρο το build. Η ιδιαίτερη σχεδίαση τοποθετεί τη μητρική στη κλασική κάθετη θέση όμως το I/O panel της βρίσκεται στο πάνω μέρος που αν και καλύπτεται από μεταλλικό panel, διαθέτει ένα βολικό routing "μονοπάτι" στο πίσω μέρος. 

Η εν λόγω σχεδίαση επιφέρει και άλλα "καλούδια" μιας και επιτρέπεται η εγκατάσταση καρτών γραφικών μήκους έως 320mm και ATX τροφοδοτικών ύψους 190mm. Ο σκελετός του κατασκευάζεται από SGCC μέταλλο καθώς και από panel από κράμα αλουμινίου/μαγνησίου πάχους 3mm. Το φιμε γυαλί έχει πάχος 5mm και βρίσκεται στο αριστερό και δεξί panel του. Τα διαθέσιμα χρώματα είναι ασημί, μαύρο και κόκκινο ενώ λέγεται πως θα το δούμε και στην έκθεση CES 2017

 

 

113 (1).jpg

 

113 (2).jpg

 

113 (3).jpg

 

 

 

 

 

Πηγή.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now