MetallicGR

Windows 10 Enterprise τρέχουν στον Snapdragon 820!

Recommended Posts

Demo της Microsoft δείχνει έναν "γνώριμο" επεξεργαστή που συναντάμε σε high end smartphones της εποχής να τρέχει απρόσκοπτα τα Windows 10 Enterprise καθώς και εφαρμογών Win32!

Στο event Windows Hardware Engineering Community που έλαβε χώρα στη Κίνα, Microsoft και Qualcomm αναφέρθηκαν όχι μόνο θεωρητικά για τη συνεργασία τους που περιλαμβάνει υποστήριξη Win32 εφαρμογών σε ARM based hardware αλλά το έκαναν πράξη με σχετικό demo! Συγκεκριμένα, ο Terry Myerson που ηγήθηκε της παρουσίασης ανέφερε πως: "Για πρώτη φορά στην ιστορία, οι πελάτες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία Windows, με όλες τις εφαρμογές, συσκευές και περιφερειακά που συναντάνε στην desktop πλατφόρμα, σε μια πραγματικά φορητή, αποδοτική και συνεχώς συνδεδεμένη συσκευή".

Η διαδικασία που πραγματοποιείται, όπως φαίνεται είναι κάποιου είδους emulation επάνω σε άγνωστη πλατφόρμα που έφερε τον επεξεργαστή Snapdragon 820, ένα system on chip που ενσωματώνει επίσης 4GB RAM και τέσσερις πυρήνες που τρέχουν στα 1.6GHz. Το σύστημα μπορούσε να τρέξει απρόσκοπτα Win32 εφαρμογές όπως το Photoshop CC. Office apps παρουσιάζονται ακριβώς μετά στο ίδιο demo ενώ στη συνέχεια είδαμε το UWP game World of Tanks Blitz να τρέχει απρόσκοπτα (fast and smooth για να είμαστε ακριβείς) στο παραπάνω hardware. 

Η πλήρης εμπειρία αναμένεται να έρθει σύντομα σε περισσότερες συσκευές της αγοράς ενώ δεν έχει γίνει γνωστό εάν θα τη δούμε και σε υπάρχουσες συσκευές που έχουν αντίστοιχο hardware. 

 

 

 

117 (2).jpg

 

117.jpg

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now