MetallicGR

Οι "Τιτάνες του VR" δημιουργούν τη Global VR Association!

Recommended Posts

Εταιρίες γνωστές από το έργο τους στην αγορά της εικονικής πραγματικότητας όπως οι: OculusVR, Google και HTC συνάπτουν (και αυτές) μια συνεργασία για τη διατήρηση μιας "κοινής γραμμής" στον χώρο. 

Λίγες ημέρες πριν, είδαμε το Khronos Group να δημιουργεί τη δική του αντίστοιχου περιεχομένου συμμαχία που περιλαμβάνει εταιρίες όπως η Razer, η AMD, η NVIDIA και η Intel (μεταξύ πολλών ακόμη) όμως οι εταιρίες - τιτάνες του χώρου (OculusVR, HTC και Google) φαίνεται πως επιλέγουν μια εναλλακτική, δημιουργώντας το Global Virtual Reality Association. Η συμμαχία ενδέχεται να λάβει τη πολύτιμη βοήθεια των Acer, Google, Samsung και Sony οι οποίες κάνουν και αυτές τα πρώτα τους βήματα στον χώρο.

Κύριο στοιχείο της συμμαχίας είναι πως ενσωματώνει και τους δύο μεγάλους παίκτες της αγοράς PC, HTC και OculusVR ενώ η Google επικρατεί στο mobile κομμάτι, έχοντας πρακτικά μηδενικούς αντιπάλους. Παράλληλα, επισημαίνεται πως περιλαμβάνει κυρίως hardware makers και όχι εταιρίες software όπως στη περίπτωση του Open-Source VR του Khronos Group, όμως βλέπουμε την ύπαρξη εταιριών και στις δύο συμμαχίες κάτι που αυξάνει τα ερωτηματικά. 

 

 

122.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now