MetallicGR

Cooler Master MasterBox 5t: Ένα προσιτό Gaming Case!

Recommended Posts

Η Cooler Master, ηγέτιδα δύναμη στον χώρο των εξαρτημάτων και των περιφερειακών, αποκαλύπτει σήμερα το MasterBox 5t.

 

Βασισμένο στο κορυφαίο MasterCase Maker 5t, το νέο MasterBox 5t φέρνει ένα πλήθος gaming χαρακτηριστικών, στην mainstream κατηγορία.

Με απέριττο εσωτερικό σχεδιασμό, πλήθος cut-outs για την ευκολότερη εγκατάσταση υποσυστημάτων, δυνατότητες επέκτασης και υποστήριξη πολλαπλών layouts, το MasterBox 5t μπορεί να φιλοξενήσει εκτεταμένα high end συστήματα με πολλούς ανεμιστήρες και DIY υδροψύξεις με χαρακτηριστική ευκολία. Ταυτόχρονα, με το πλήθος των routing οπών καλωδίων και του καλύμματος του PSU, διατηρεί την εικόνα του συστήματός σας καθαρή.

 

0912_19.jpg

 

Dual-tone κόκκινο και μαύρο φινίρισμα

Σε συμφωνία με τον χρωματικό συνδυασμό που συναντάμε σε αρκετές gaming-focused μητρικές και κάρτες γραφικών, το MasterCase Maker 5t έρχεται με κόκκινες πινελιές: και δεν πρόκειται για κάποιο βαρετό κόκκινο χρώμα αλλά για μια ιδιαίτερη απόχρωση κόκκινης πέρλας που δίνει στο case ένα εντυπωσιακά πλούσιο χρωματικό αποτέλεσμα.

 

0912_22.jpg

 

Κόκκινα LEDs

Προκειμένου να πετύχουμε την εικόνα που επιδιώκαμε, περιλάβαμε κόκκινο φωτισμό στο εμπρός μέρος του case. Τοποθετημένο χαμηλά και με δυνατότητα περιστροφής, ο συγκεκριμένος φωτισμός έρχεται εύκολα στα δικά σας μέτρα.

 

I/O panel

Το controller board του MasterBox 5t σας επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε high και low λειτουργία για την ταχύτητα περιστροφής των ανεμιστήρων σας. Επιπλέον, σας παρέχει δύο USB 3.0 ports και τις απαραίτητες συνδέσεις ήχου στο πλέον βολικό σημείο του tower.

 

0912_43.jpg

 

 

Λαβή μεταφοράς

Και αυτό το case διαθέτει λαβή μεταφοράς στο επάνω του μέρος. Με δυνατότητα μεταφοράς μέχρι και 28.5kg φορτίου, η μετακίνηση του συστήματός σας στο LAN party δεν αποτελεί πλέον πονοκέφαλο.

 

0912_44.jpg

 

 

Βελτιωμένο air flow

Το μπροστινό panel είναι σχεδιασμένο με έμφαση στο αυξημένο airflow. Δύο μεγάλες mesh επιφάνειες βοηθούν σημαντικά στην άνετη μεταφορά δροσερού αέρα στο εσωτερικό του συστήματός σας.

 

0912---_12.jpg

 

 

Flexible mounting

H εγκατάσταση των SSDs σας, δεν είναι απλά εύκολη. Είναι και ευέλικτη. Με το πλήθος των διαθέσιμων θέσεων τόσο στο motherboard tray όσο και στο κάτω ή πίσω μέρος του case μπορείτε να κάνετε τους SSDs μέρος της εικόνας του συστήματος ή απλά να τους “εξαφανίσετε”.

 

0912---_27.jpg

 

 

 

Τιμή & Διαθεσιμότητα

Το MasterBox 5t είναι άμεσα διαθέσιμο με προτεινόμενη τιμή λιανικής €99,90.

 

Cooler Master Press Release

0912_41.jpg

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now