MetallicGR

Δυσοίωνο το μέλλον της Crytek!

Recommended Posts

Ο developer που "ανάγκασε" τους gamers να αναβαθμίσουν τα PC τους το 2007 λέγεται πως περνά δύσκολες ημέρες καθώς εκτός των απλήρωτων υπαλλήλων, στελέχη της φεύγουν από την εταιρία!

Εργαζόμενος στα γραφεία της Crytek στη Φρανκφούρτη μίλησε ανώνυμα στο KitGuru και εξήγησε το τι συμβαίνει στο εσωτερικό της εταιρίας το περασμένο διάστημα. Όπως δήλωσε, όλα έβαιναν καλώς μέχρι και τον Ιούνιο όπου ανακοινώθηκε στην ομάδα πως οι μισθοί δε θα έρχονταν στην ώρα τους, κάτι που υποτίθεται θα είχε διευθετηθεί μέχρι τον Αύγουστο του ίδιου έτους και θα προσφέρει κανονικά μισθούς για τουλάχιστον 18 μήνες. 

Μάλιστα η ίδια πηγή αναφέρει πως η ανακοίνωση της δυσκολίας πληρωμών δεν φαινόταν ενώ σημειώνεται πως ακόμη και σήμερα οι εργαζόμενοι της εταιρίας παραμένουν απλήρωτοι από τον Ιούνιο! Όπως είναι φυσικό, το ηθικό των εργαζομένων έχει πέσει αρκετά και δεν είναι λίγοι αυτοί που δικαίως ψάχνουν κάτι καλύτερο φεύγοντας από την εταιρία, αφήνοντας πίσω τους το εν λόγω περιβάλλον εργασίας. Η Crytek έχει 700 συνολικά εργαζομένους σε έξι studio και σχεδόν μηδενικά έσοδα ενώ αναφορές μιλούν για λάθος χειρισμό των χρημάτων και επένδυση σε όχι τόσο πετυχημένα projects. 

 

 

129.jpg

 

Πηγή.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now