MetallicGR

Colorful iGame GTX 1070 X-TOP GPU με το Silver Shark cooler!

Recommended Posts

Η νέα υλοποίηση της εταιρίας είναι υπερχρονισμένη σε αρκετά υψηλότερες τιμές από αυτές που ορίζει η NVIDIA ενώ εφοδιάζεται με ένα εκλεπτυσμένο σύστημα ψύξης με RGB φυσικά φωτισμό!

Η κάρτα γραφικών iGame GTX 1070 X-TOP GPU Advanced Limited φέρει τον "κομμένο" GP104 πυρήνα της NVIDIA με 1920 CUDA cores και συνοδεύεται μέσω ενός διαύλου 256-bit σε μια μνήμη τύπου GDDR5 και μεγέθους 8GB. Οι συχνότητες λειτουργίας ξεκινούν από τα 1657 MHz base και φτάνουν μέχρι και τα 1860MHz σε κατάσταση Boost. Το custom PCB ενσωματώνει 8+2 φάσεις τροφοδοσίας μέσω τυο κυκλώματος iGame Pure Power (iPP όπως το ονομάζει η Colorful).

Η ψύκτρα ξεχωρίζει στη συγκεκριμένη υλοποίηση λόγω της ιδιαίτερης εμφάνισης του shroud καθώς και των του κεντρικού ανεμιστήρα με τον "φωτεινό" δακτύλιο στη περίμετρό του. Το σύστημα αποτελείται από τρεις ανεμιστήρες και ένα πυκνό fin stack που συνδέεται επάνω σε άγνωστο αριθμό heatpipes. Ο RGB LED φωτισμός της κάρτας ολοκληρώνει το αποτέλεσμα, ενώ σημειώνεται ότι ελέγχεται μέσα από το software iGame Zone.

 

 

183 (2).jpg

 

183 (1).jpg

 

183 (3).jpg

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Στην πρώτη φώτο με το κοκκινάκι δείχνει πολύ ωραία.

Τα fans με ring Led μου αρέσουν πολύ, ειδικά το βράδυ φαίνονται όμορφα, κοιτούσα να βάλω στο κουτί αλλά πολύ ακριβά ρε γμτ! 45€ για 3 120cc. O.o

Δείχνει οτι θα είναι το νέο trend πάντως.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now