MetallicGR

SSD με RGB φέρνει στην αγορά η ZADAK511!

Recommended Posts

Η εταιρία αναβαθμίζει τις προτάσεις αποθήκευσής της ετοιμάζοντας ένα νέο μοντέλο με RGB φωτισμό που όμως θα προσθέσει και ένα επιπλέον πρόγραμμα διαχείρισης στο PC!

Ο λόγος για τη σειρά SHILED RGB η οποία αναβαθμίζεται με περισσότερα μοντέλα και RGB φωτισμό παρέχοντας έτσι μια ακόμη πηγή φωτός στο εσωτερικό του συστήματος! Η πατενταρισμένη τεχνολογία της ZADAK511 μαζί με τη σχεδίαση που εκμεταλλεύεται πολλαπλά επίπεδα μετάλλου δημιουργώντας ένα 3D αποτέλεσμα, είναι κάτι που τον κάνει να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους της αγοράς.

Όσον αφορά τις ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής, η ZADAK511 υπόσχεται ανάγνωση με 550MB/s και εγγραφής 480MΒ/s φτάνοντας στα όρια σχεδόν το πρότυπο σύνδεσης SATA III. Οι NAND Flash μνήμες που χρησιμοποιεί η εταιρία είναι τύπου MLC. Παράλληλα τα drives θα κυκλοφορήσουν και με διπλό interface έχοντας και τη δυνατότητα σύνδεσης σε κάποια USB3.1 TYPE-C με ταχύτητες που υπάγονται στο πρότυπο 2ης γενιάς.

 

220 (1).jpg

 

220 (2).jpg

 

220 (3).jpg

 

 

 

 

Πηγή.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Στο τέλος θα βάλουμε RGB και στα φωτιστικά στα σπίτια μας. Νομίζω το παρακάνουν οι εταιρείες. Στο τέλος δε θα λέμε gaming PC θα λέμε το τσίρκο medrano PC.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now