MetallicGR

Στις 15 ανέρχονται πλέον οι AMD RX 460 που "ξεκλειδώνουν"

Recommended Posts

Η λίστα των υποστηριζόμενων καρτών γραφικών που ξεκλειδώνουν εύκολα μέσω ενός απλού BIOS update επεκτείνεται και πλέον υπάρχουν 15 μοντέλα που μπορούν να "δουν" μια μικρή αλλά σημαντική αύξηση στις επιδόσεις.

Η AMD Radeon RX 460 βασίζεται στον πυρήνα Polaris 11 κωδικής ονομασίας Baffin και κατασκευάζεται στα 14nm FinFET της GlobalFoundries. Ο πυρήνας της κάρτας που βγαίνει από το εργοστάσιο έρχεται με 896 Stream processors και μέχρι σήμερα γνωρίζαμε πως αυτός είναι ο πλήρης πυρήνας που υπάρχει από πλευράς AMD. Έτσι για λόγους που πιθανότατα δε θα μάθουμε ποτέ, η κάρτα γραφικών έρχεται με κλειδωμένους 128 πυρήνες της, όμως υπάρχει τρόπος για ξεκλείδωμα ούτως ώστε να αποκτήσει συνολικά 1024!

Η αρχή έγινε με τις υλοποιήσεις της ASUS και της Sapphire από τον overclocker Der8auer ο οποίος διέθεσε και τα BIOS τους μαζί με όλα τα απαραίτητα για το flash εργαλεία. Το αποτέλεσμα ήταν 100% λειτουργικό σε όλες τις διαθέσιμες κάρτες γραφικών που είχε στα χέρια του ενώ πλέον αύξησε τη λίστα και περιλαμβάνει ακόμη περισσότερα μοντέλα. Στη λίστα βρίσκουμε προτάσεις της GIGABYTE με 2 και 4GB μνήμης και των HIS, MSI, PowerColor και XFX, οπότε υπάρχει σίγουρα κάποια πιθανότητα να βρείτε και τη δική σας!

 

 

 

263.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now