MetallicGR

HwBox XMAS Contest 2016 - 16η Ερώτηση: "My GPU name is..."

Recommended Posts

Ερώτηση 16η: Φτάνουμε στις τελευταίες ερωτήσεις τους διαγωνισμού και ορκιζόμαστε πως δε θα σας παιδέψουμε άλλο! Δε θα σας βάλουμε να ψάξετε "BIOS από το Θιβέτ" που έχει πει και ένας φίλος μας, αλλά μόνο να φανταστείτε.

Τα τελευταία χρόνια δείχνουν πως οι κατασκευαστές στερούνται έμπνευσης, όσον αφορά τα ονόματα που δίνουν στα προϊόντα τους. Στις GPUs έχουμε το όνομα "Voodoo" ενώ πιο πρόσφατα η NVIDIA μας εξέπληξε με τον "Τιτάνα" της. 

Σήμερα θέλουμε να γίνετε εσείς οι νονοί για μια μελλοντική κάρτα γραφικών! 

Pixelshredder 8G, GraphicsBender 4K, Απαφτουλάκι ITX, κτλπ. Όλα τα ονόματα είναι δεκτά και όλες οι απαντήσεις παίρνουν μια συμμετοχή, ενώ τη δεύτερη την αποκτάει όποιος μας πει και την ετοιμολογία της στο forum. Η τρίτη θα κερδιθεί με το share του εν λόγω post!

Ο νικητής μιας τέτοιας ερώτησης δε θα μπορούσε παρά να κερδίσει μια κάρτα γραφικών, στη προκειμένη περίπτωσή, την MSI GeForce GTX 1060 GAMING 6G! 

 

 

Υπενθυμίζουμε πως εάν δεν είδατε το πρώτο σκέλος της ερώτησης, μπορείτε να επισκεφθείτε το pinned post μας στο Facebook και να δώσετε και εκεί την αντίστοιχη σωστή απάντηση για μια επιπλέον συμμετοχή!

 

 

Έχετε 24 Ώρες... Clock is Ticking! 

 

Καλές γιορτές & καλή επιτυχία σε όλους!  

 

Το δώρο που θα κληρωθεί αύριο είναι: MSI GeForce GTX 1060 GAMING 6G.

Ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 31-12-2016 ώρα 14:00 στο κεντρικό θέμα του διαγωνισμού.

30 MSI GTX 1060.jpg

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Dionysus = Διόνυσος, ο οποίος στην ελληνική μυθολογία εκτός από θεός του κρασιού ως γνωστόν, ήταν και του παιχνιδιού! Φυσικά μια κάρτα γραφικών με αυτό το όνομα δεν θα μπορούσε παρά να έχει ένα βαθύ κόκκινο χρώμα, σαν του κόκκινου κρασιού.

https://www.facebook.com/eleni.pitsou

Link to comment
Share on other sites

AMD EDISON 14NM Thomas Architecture GDDR5 Vram Technology!  well... έχουμε tesla gpus απο την nvidia για πιο επαγγελματικές χρήσεις.. ΕΑΝ η amd αποφασίσει να μπει στο χορό ΙΣΩΣ μια edison καρτούλα τεχνολογίας να κάνει την εμφάνιση της;; Και επειδή μπορεί να υποκλέψει λειτουργίες από nvidia (gddr5x, tesla achitecture) τι πιο καλύτερο για Thomas edison 10Κ/20Κ/60M (ανάποδο του k10/k20/m60. Καμενία i know και κάνει ήδη κρύο... πίο nerd joke αυτοκτονάς!
https://www.facebook.com/ThunderZeroHollowed

 

Edited by Zer.Erwtokritos123
Link to comment
Share on other sites

ZeusXII= Διας ο Θεος είναι ο "Πατέρας των θεών και των ανθρώπων" που κυβερνά τους Θεούς του Ολύμπου. 
Είναι αυτός που νίκησε τον Κρόνο και τους Τιτάνες (Titan X)
 ..
Το λατινικό 12 συμβολίζει ολους τους θεους


Περιληπτικά η μυθολογία εχει ώς εξης:
Ο Ησίοδος μας μεταφέρει τα περί της μυθικής Τιτανομαχίας αναφέροντας ότι ο Δίας και τα αδέρφια του πολέμησαν εναντίον του Κρόνου και των Τιτάνων για την κυριαρχία επάνω στην Γη. Ορμούμενοι από τον Όλυμπο καταπολέμησαν τους Τιτάνες που είχαν οχυρωθεί στον Όρθυ. Ο αμείλικτος αυτός πόλεμος διήρκεσε δέκα χρόνια, ώσπου ο Δίας έλαβε την συμβουλή της Γαίας, να κατέβει στα Τάρταρα και να απελευθερώσει τους αδελφούς των Τιτάνων, τους Κύκλωπες και τους Εκατόγχειρες. Στα Τάρταρα πάλεψε με το μυθικό τέρας Κάμπη και αφού το νίκησε, απελευθέρωσε τους Κύκλωπες και τους Εκατόγχειρες, οι οποίοι έκτοτε έγιναν σύμμαχοί του. Οι Κύκλωπες από ευγνωμοσύνη έδωσαν στον Άρη και στον Ποσειδώνα πολεμικά όπλα και προμήθευσαν τον Δία με τις αστραπές, τη βροντή και το σφυρί, τα οποία από τότε έγιναν σύμβολα της δύναμής του. Οι δε Εκατόγχειρες συνόδευσαν τον Δία στην μάχη όπου με την βοήθειά τους οι θεοί νίκησαν τους Τιτάνες καταποντίζοντάς τους στα Τάρταρα βάζοντας για φρουρούς τους, τους Εκατόγχειρες. Τον Κρόνο τον φυλάκισαν μαζί με τους Τιτάνες στα Τάρταρα και όρισαν σαν φρουρό του την Νύχτα. Αργότερα, πήρε χάρη και έγινε βασιλιάς των Ηλύσιων Πεδίων, όπου κοιμόταν αιώνια. Ο Δίας, κατόπιν προτάσεως από την Γαία, αναλαμβάνει την υπέρτατη εξουσία ανάμεσα στους Θεούς και μοιράζει τον κόσμο σε τρία βασίλεια: Τον ουρανό, τη θάλασσα και τον κάτω κόσμο, θέτοντας για αρχηγούς τον εαυτό του, τον Ποσειδώνα και τον Άδη αντίστοιχα.

https://www.facebook.com/dorikin.greekhousemafia
Χαρηκα που συμμετειχα σε αυτον τον πολυημερο διαγωνισμο.. Καλη χρονια σε ολους..!

Edited by DOR1K1N
Link to comment
Share on other sites

απο NVidia titan γιατί να μην πάμε σε ένα Gladiator μονομάχο αφού και οι εταιρείες μονομαχούν μεταξύ τους (NVidia & AMD) για τους καλύτερους χρονισμούς των καρτών τους......minas panagiotakis

Link to comment
Share on other sites

MFOX !!! Τα πράγματα ειναι απλά!Λιγο πολυ η καρτα γραφικων ειναι το εξαρτημα στο πισι που εχει τα περισοτερα καψουρια !!οποτε ειπα κ γω να δωσω στην νεα καρτα το ονομα μιας καψουρας!!!Μ=Μegan..Fox!!!Καλη χρονια να εχουμε ολοι παιδες ,με υγεια πανω απ ολα.           https://www.facebook.com/xristos.kyritsis

Edited by kitsos79
Link to comment
Share on other sites

Roaming 8K LightRGB.. Απο το περιαγωγή ή περιπλάνηση.. Περιπλανώμαι στον κόσμο των γραφικών και του Gaming .. 8Κ Για να δηλώσει max αναλύσεις .. Και LightRGB τι άλλο απ το να δείξει την τάση να έχουμε ένα πολύχρωμο κλαμπίστικο pc.. :) Καλή Χρονία Μάγκες !! Keep going!!! 
 

 

https://www.facebook.com/jimmymaisterGR

Link to comment
Share on other sites

Matrix revolution.. και σε καθε καρτα αναλογα με τα gb θα εδινα ονοματα απο τους πρωταγωνιστες  (π.χ. Neo, Trinity, Morpheurs).. προχωραμε προς εποχες virtual reality.. πιστευω θα ταιριαζε για ονοματα καρτων..καλη επιτυχια σε ολους..πιστευω το καλυτερο δωρο για μενα σ αυτο το διαγωνισμο..θα ηθελα πολυ να αποκτησω τη συγκεκριμενη καρτα..

Link to comment
Share on other sites

SPARTA 300i 12GB 

SPARTA: Απο τους Σπαρτιατες που ηταν μαχιμοι ετσι και η καρτα θα ειναι μαχιμη! 

300i: 300 Απο τον αριθμο των Σπαρτιατων και "i" απο το "infinity" που μεταφερεται ως "Υπερπεραν" Επειδη θα υποστηριζει 4K και θα εχει 12 GB

https://www.facebook.com/LosT.memoriezZz

Edited by Antwnis Louridis
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.